Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Dalić: I Vatreni su uz kapetana Dinu, neka se sretno vrati kući

Vatreni se priključuju dobrim željama da se potraga nastavi i da se kapetan Dino vrati doma, rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon pobjede 3-0 nad Mađarskom u kvalifikacijama za Euro

Foto: Slavko Midzor
26 komentara

Srce vatreno u četvrtak je izgorjelo na Poljudu. Puklo je od prepunjenosti emocijama koje već godinama vežu Hrvate. Zajedništvo nam nikada nije oduzeto, koliko god bilo teško. Čak i sada, u slavlju pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Mađarskom (3-0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, postoji jedan, viši, plemenitiji cilj u kojemu su Hrvati ujedinjeni - Kapetane, tribali bi doma. 

- Vatreni se priključuju dobrim željama, želimo da se potraga nastavi i da se kapetan Dino vrati doma - rekao je izbornik Zlatko Dalić i zaslužio pljesak okupljenih novinara. 

Pokazao je izbornik time kakva su nacija Hrvati. Točno 32.110 navijača bilo je na Poljudu bodriti "vatrene" u nevjerojatnoj atmosferi. Onakvoj kakvu niti na Santiago Bernabeu nije doživio naš kapetan Luka Modrić, kako je zadarsko "dite" priznalo nakon utakmice.

TRAŽI IH 5 BRODOVA Filipinac sudjeluje u potrazi za Dinom: 'Mi dajemo sve od sebe'

Molitva za kapetana

Filipinski član posade trgovačkog broda koji je trenutno uključen u potragu za nestalim kolegama potonulog Bourbon Rhodea, na čelu s hrvatskim kapetanom Dinom Miškićem, ispričao je za Morski.hr kako napreduje potraga. 

- Još uvijek tražimo. Vrijeme je dobro, ali ne vidimo ništa. Bio sam sinoć na dužnosti i bila su tri broda u akciji traganja i spašavanja. ALP Striker vodi i zadaje uzorke potrage, sad za pet brodova. Upravo su nam zadali novi uzorak. Dajemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pronaći nešto - ispričao je Filipinac i dodao:

- Molitva, molitva, molitva… to je jedina stvar koju možete napraviti u ovome trenutku, a mi ćemo dati sve od sebe u potrazi.

 
STRUČNI KOMENTAR ĆIRE: 'Zlatko je napravio jedno čudo, sad radi novo. Ma nije ovo sve'

 

 

Naši partneri pišu
Message