Obavijesti

Sport

Komentari 38

Dinamovci uzimaju još jednog 'lokosa': Tolić izabrao Maksimir

Dinamovci uzimaju još jednog 'lokosa': Tolić izabrao Maksimir
2

Jedna preostala godina u Tolićevom ugovoru već je bila otegotna okolnost za viceprvaka Hrvatske koji će zaraditi oko 300 tisuća eura na igraču koji prema Transfermarktu vrijedi pet puta više (1.500.000)

VIDEO

Lirim Kastrati, Myrto Uzuni, Kristijan Jakić i Ivo Grbić. Četvorica su već napustila Lokomotivu ili će tek napustiti (Grbić), a peti u tom nizu samo što nije i Marko Tolić (24).

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Lokomotive u Osijeku

Pokretanje videa...

Lokomotiva u Ligi prvaka 01:08

I on će, poput Kastratija i Jakića (Karačić ostaje i dalje), u susjedstvo, na Maksimir, tamo gdje je igrao za mlađe kategorije prije deset godina. Iako je Osijek bio ozbiljno zainteresiran, Dinamo je u Tolićevoj viziji nogometne budućnosti dobio prednost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Igrač Lokomotive ima koronu! Liga prvaka za sada nije upitna
Igrač Lokomotive ima koronu! Liga prvaka za sada nije upitna

Hrvatski prvak neće, štoviše, ni previše zavući ruku u blagajnu. Jedna preostala godina u Tolićevom ugovoru već je bila otegotna okolnost za viceprvaka Hrvatske koji će zaraditi oko 300 tisuća eura na igraču koji prema Transfermarktu vrijedi pet puta više (1.500.000).

Zagreb: Lokomotiva i Inter sastali se u 15. kolu HT Prve lige

Tolić, koji se dobro snalazi na više ofenzivnih pozicija, podigao si je cijenu zabivši 14 golova u prošloj sezoni uz pet asistencija, a jedan od njih bio je upravo Dinamu iz kaznenog udarca u 90. minuti u 28. kolu u Kranjčevićevoj.

- Jako sam ponosan, ta je utakmica za mene bila posebna. Rođeni sam Zagrepčanin, u Maksimiru sam proveo veći dio omladinskog pogona i svog razvoja, ma presretan sam što sam zabio gol najvećoj momčadi na Balkanu - govorio je Tolić prije dva mjeseca.

Rumunjski prvak doma izgubio samo jednom, Bečani od Lokosa vrijede 18 milijuna eura više
Rumunjski prvak doma izgubio samo jednom, Bečani od Lokosa vrijede 18 milijuna eura više

- Penal? Ne, tad mi mi 'panenka' nije ni pala na pamet, haha. To je možda i moja vrlina, malo igrača se odlučuje na takve stvari, a to samo pokazuje kakvu imam raznovrsnost udaraca. Makar, takve je stvari najbolje napraviti kada ju ljudi najmanje očekuju, kod 0-0 ili u samom finišu utakmice. 

Tolić je i u Tomićevoj Lokomotivi češće bio adut s klupe nego što je počinjao utakmice, a u Dinamu ga, barem iz trenutne perspektive, čeka slično. 

- Sigurno kao mlad igrač više volim skupljati iskustvo kroz 90 minuta i cijele utakmice. Uostalom, to je jedini pravi put za mladog igrača. No, trudim se, pokušavam iskoristiti svaku priliku koju mi da trener, bez obzira igrao li jednu, 10 ili 30 minuta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića