Sport

Komentari 56

Prvi teniski poraz: Carreno je iz petog pokušaja svladao Čilića

Prvi teniski poraz: Carreno je iz petog pokušaja svladao Čilića

Bila je ovo prva pobjeda Španjolca nad Marinom Čilićem koji mu je u prethodna četiri meča dopustio tek jedan set. Carreno Busta će se za četvrtfinale boriti s Koepferom ili Purcellom

Onaj divlji treći set protiv Menezesa u prvom kolu je, ispostavilo se, bio samo uvertira za ono što je uslijedilo. Marin Čilić izgubio je od Španjolca Pabla Carrena Buste s 5-7, 6-4, 6-4 u drugom kolu teniskog turnira u Tokiju.

Marin je prvi set odigrao odlično ne dopustivši Španjolcu nijednu 'break' loptu. Svoju prvu, pri rezultatu 1-1, nije iskoristio, ali zato je drugu u puno važnijem trenutku, pri servisu Carrena za ostanak u setu. 

Tennis - Men

Španjolac je u drugom setu, pri rezultatu 2-2 prvi put došao do 'break' lopti i iskoristio drugu, a do kraja seta nijedan od tenisača nije uspio osvojiti više od jednog poena u servis-gemu protivnika.

A onda je došao treći set i klasična igra živaca. Marin je osvojio prvi servis-gem pa imao 0-30, ali je Carreno nekako iščupao bez ponuđene 'break' lopte. Potom je Španjolac napravio, ispostavilo se, odlučujući 'break' jer nijedan od tenisača do kraja meča ponovno nije osvojio više od jednog poena u servis-gemu protivnika.

Tennis - Men

Bila je ovo prva pobjeda Španjolca nad Marinom Čilićem koji mu je u prethodna četiri meča dopustio tek jedan set.

Španjolac će se za četvrtfinale boriti protiv boljeg iz ogleda Australca Maxa Purcella i Nijemca Dominika Koepfera. Tamo bi Marin bio veliki favorit, a ovako će Carreno Busta...

Tennis - Men