Sport

Komentari 51

Evo gdje danas gledati Dinamo

Evo gdje danas gledati Dinamo

Pokušat će to dinamovci s kapetanom Ademijem koji će biti spreman za početak, ali možda i s Petkovićem koji će pokušati pod blokadom. Joško Gvardiol, pak, neće u napad kako su neki priželjkivali...

Ako su mogli Tottenham... Da, ako su mogli te jake i bogate Engleze izbaciti nakon 0-2 u prvoj utakmici, zašto dinamovci ne bi i Villarreal nakon "samo" 0-1 iz prvih 90 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vjera nije napustila dinamovce, vidjeli su da mogu igrati protiv Španjolaca koji su prvu utakmicu riješili iz kaznenog udarca. Koji je trebao prije njih dobiti i Dinamo, no nema se smisla vraćati u prošlost.

- Našu najveću šansu vidimo, glupo je reći, u rezultatu koji imamo - 0-1. Nema više nikakvih kalkulacija. Ono što smo imali izgubiti, izgubili smo u Zagrebu, sada možemo samo dobiti. Taj nekakav prizvuk rasterećenja, nekakav način da rasteretimo momčad imperativa je tu, zadatak je vrlo jednostavan - pobijediti - rekao je trener Damir Krznar.

- Bez obzira na ishod te prve utakmice mi zaista živimo lijepe dane, lijepo proljeće, momčad je izuzetno motivirana, raspoložena. Sve samo ne da idemo s bijelom zastavom tamo. Od prvog do zadnjeg svi vjerujemo da možemo napraviti još jedan podvig, hajdemo pokušati to zaista i napraviti.

Pokušat će to dinamovci s kapetanom Ademijem koji će biti spreman za početak, ali možda i s Petkovićem koji će pokušati pod blokadom. Joško Gvardiol, pak, neće u napad kako su neki priželjkivali...

- To su špekulacije iz novinarskih krugova i takvi potezi nisu isključivi, ali kad imate 7-8 dana za pripremu. Ovako kada je utakmica svaka tri dana, nemate vremena za to i nismo se odlučili na takvo što. Gvardiol je igrao napadača u mlađim kategorijama, ali svi oni imaju nogomet u malom prstu - dodao je Krznar.

Villarreal je za vikend izgubio od Osasune, ali odmarale su najveće zvijezde upravo za Dinamo koji bi trebao postati prvi klub koji će ove sezone osvojiti El Madrigal misli li u polufinale.

- Dinamo je dobra momčad pa se pripremamo kao i za prvu utakmicu. To je momčad koja igra da bi pobijedila, koja je navikla pobjeđivati, a kada mora učiniti zaokret kao što je sada slučaj ima puno načina kako to ostvariti. Znaju napadati iz protuudara, pa kombinatorikom, preko krila, opasni su iz veznog reda na čelu s Ademijem. Kada se postave i defenzivno kao u Zagrebu, također su opasni po vrata protivnika, što su pokazali u prvoj utakmici kada su imali svoje dobre trenutke. Poštujem stoga Dinamo - respektira Zagrepčane trener Villarreala Unai Emery.

- Tu su igrači poput Ivanušeca, Majera, Oršića... Bude li im igrao Petković, bit će im važan u njihovoj ideji. Sposobni su nam zakomplicirati situaciju. Nastojat ćemo održati prednost iz prve utakmice, ali ona nije dovoljna, zabiju li nam gol, sve se mijenja.

Utakmica počinje u 21 sat uz prijenos na Arenasportu 1.

Najčitaniji članci