Obavijesti

Sport

Komentari 55

'Faul Muriela je skandalozan... Što sa mnom? Pustite trenera'

'Faul Muriela je skandalozan... Što sa mnom? Pustite trenera'
1

Nemamo potrebu za prodajom igrača, ali ako dođe neka nemoralna ponuda, onda ćemo razmisliti, rekao je Bjelica i dodao: "Poznavajući talijansko suđenje, ništa me ne čudi"

VIDEO

Manchester City pobijedio je Dinamo 4-1 na Maksimiru i tako ga, uz pobjedu Atalante kod Šahtara 3-0, izbacio iz Europe nakon grupne faze Lige prvaka.

Dani Olmo doveo je "modre" u vodstvo u 10. minuti, a izjednačio je Gabriel Jesus u 34. nakon što su Petar Stojanović i Emir Dilaver ostali ležati poslije duela. Igrači Dinama počeli su se naguravati s "građanima" žaleći se što nisu izbacili loptu izvan terena.

Pokretanje videa...

05:24

- Dilaver je dobio je udarac i ostao je ležati na zemlji. Sudac kaže da nije bilo faula, VAR mu je potvrdio da je to bio normalan duel. Trebamo mu vjerovati. Mi sve vjerujemo sucima, kako god oni odluče - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica ispred svlačionica na Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prebacio se Bjelica na spornu situaciju iz druge utakmice u kojoj je sudac Felix Zwayer propustio isključiti igrača Atalante Luisa Muriela zbog starta na Dodi u 55. minuti, kod rezultata 0-0.

- Mi vjerujemo da u utakmici Šahtara nije bio faul Muriela za drugi žuti karton u 55. minuti iako je bio skandalozan faul pri rezultatu 0-0. Ali, poznavajući talijansko suđenje u kojem sam imao priliku sudjelovati godinu i pol dana, ništa me to ne čudi - sarkastično je rekao.

Greška koja je izbacila Modre?! 'Pa i početnici bi ga isključili...'
Greška koja je izbacila Modre?! 'Pa i početnici bi ga isključili...'

Što će biti s momčadi u idućem prijelaznom roku, upitali su Bjelicu.

- Teško mi je reći. Znamo da u nogometu tržište diktira puno, hoćemo li ih ili nećemo pustiti. Nemamo potrebu za prodajom, ali ako dođe neka nemoralna ponuda, onda ćemo razmisliti. Vrijedi li to i za trenera? Trener je u Dinamu, pustite sad trenera. Trener je tu, ima ugovor godinu i pol dana i idemo dalje.

Prošli samo klubovi iz 'petice': Evo tko može na koga u osmini
Prošli samo klubovi iz 'petice': Evo tko može na koga u osmini

- Peče li Šahtar? A Bože moj, to više ne možemo vratiti, tako je kako je. Mogli smo bolje tu utakmicu završiti, sami smo si krivi, trebamo prihvatiti to tako kako je došlo. I većim klubovima od Dinama događale su se i veće katastrofe, tipa Barcelona protiv Liverpoola, pa kako se onda Dinamu ne bi mogle dogoditi.

- Htjeli smo biti fokusirani i koncentrirani 90 minuta, ali naravno da nas je poremetio prvi gol. City je bez terenske dominacije došao do gola u nenormalnim uvjetima, dok su dvojica igrača ležala na zemlji. Ne vjerujem da Manchester City nije fair play momčad. Tako se dogodilo i moramo to prihvatiti - rekao je Bjelica između ostalog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića