Sport

Komentari 2

Fury i Joshua bore se u S. Arabiji u kolovozu, Hrga još na čekanju

Fury i Joshua bore se u S. Arabiji u kolovozu, Hrga još na čekanju

Ne možemo više tajiti, meč će se odigrati između 7. i 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, dakle u zemlji koja je organizacijski besprijekorno odradila meč između Joshue i Andyja Ruiza, kazao je promotor Hearn

Dvoboj u teškoj kategoriji između hrvatskog boksača Filipa Hrgovića i Amerikanca Michaela Huntera je i definitivno otkazan, dok je najavljen meč za naslov između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja i to u Saudijskoj Arabiji, potvrdio je promotor Eddie Hearn. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrgovićev dvoboj s Hunterom u verziji IBF otkazao je Amerikanac zbog zasad nepoznatih razloga, pa je Filip ostao bez meča karijere za koji se dugo pripremao.

Zasad se ne zna hoće li neki drugi boksač uskočiti umjesto Huntera, a nije poznat ni datum i mjesto borbe. 

Istodobno, Hearn je najavio dugoočekivani obračun Britanaca Tysona Furyja i Anthony Joshue za ujedinjenje naslova i to u kolovozu u Saudijskoj Arabiji. 

Joshua (31) drži naslove u IBF, WBO, WBA i IBO verzijama, a godinu dana stariji Fury ima WBC pojas.

- Ne možemo više tajiti, meč će se odigrati između 7. i 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, dakle u zemlji koja je organizacijski besprijekorno odradila meč između Joshue i Andyja Ruiza -  kazao je Hearn, koji je dodao kako završne radnje odrađuju odvjetnici obaju boksača.

Najčitaniji članci