Sport

Komentari 13

Gdje gledati borbe za broncu i zlato? Termini se preklapaju...

Gdje gledati borbe za broncu i zlato? Termini se preklapaju...

'Kauboji' će na europsku pozornicu posljednji put ove godine stupiti u 16 sati i 30 minuta, a 'barakude' će svoju bitku u bazenu započeti sat vremena kasnije. Nažalost po gledatelje, moglo je i bolje

 

 

poZadnja stepenica ostala je na redu. I dok su vaterpolisti poklekli u polufinalu te im je ostala borba za treće mjesto, naši rukometaši u nedjelju će se boriti za europski vrh protiv Španjolske.

'Kauboji' će na europsku pozornicu posljednji put ove godine stupiti u 16 sati i 30 minuta, a 'barakude' će svoju bitku u bazenu započeti sat vremena kasnije.

Nažalost po gledatelje, moglo je i bolje. U slučaju da nemate dva ekrana kod kuće, morat ćete propustiti ili završnicu rukometa ili početak vaterpolske utakmice, a zamislite tek što bi bilo u slučaju drame poput one jučerašnje s dva produžetka... Termin bi se preklopio još više!

Prijenos rukometne utakmice možete gledati od 16:30 na RTL-ovom prvom programu, s tim da emisija uživo počinje čak sat vremena prije. Prijenos 'barakuda' počinje u 17:20 na drugom programu HRT-a.

POGLEDAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA TRENER LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA:

Najčitaniji članci