Obavijesti

Sport

Komentari 5

Gorica ostala bez trenera: Črnko uručio otkaz Igoru Angelovskom

Gorica ostala bez trenera: Črnko uručio otkaz Igoru Angelovskom

Nakon poraza od Istre turopoljski prvoligaš dobit će novog trenera i sportskog direktora. Bivši makedonski izbornik odlazi bez ijedne pobjede u HNL-u

VIDEO

Gorica više nije imala strpljenja s Igorom Angelovskim (46). Nakon desete utakmice bez pobjede u HNL-u od dolaska krajem kolovoza, bivši makedonski izbornik više nije trener i sportski direktor prvoligaša iz Turopolja.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova kampanja HNS-a

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Nenad Črnko dao mu je podršku nakon poraza od Lokomotive, u medijima se spominjalo kako za ostanak na klupi mora pobijediti ili Hajduk ili Slaven Belupo. U ta dvoboja osvojio je bod, a kap koja je prelila čašu bio je poraz od Istre 1961 u petak u Puli (1-0).

"Predsjednik Nenad Črnko razriješio je gospodina Igora Angelovskog funkcije trenera i sportskog direktora Gorice. Odluka o prekidu suradnje donesena je nakon poraza u 16. kolu SuperSport HNL-a protiv Istre 1961", stoji u klupskom priopćenju.

"Ovim putem zahvaljujemo dosadašnjem treneru na suradnji u nepuna tri mjeseca koliko je proveo na klupi Gorice. O imenovanju novog trenera klub će javnost obavijestiti do ponedjeljka", dodaju Goričani.

Dva boda u deset utakmica

Angelovski ostavlja momčad na zadnjem mjestu HNL-a s pet bodova zaostatka i utakmicom više od pretposljednje Rijeke. Nakon poraza na Drosini rekao je kako je Istra zabila slučajni gol i nije htio ništa govoriti po pitanju svog statusa.

Odlazi tako bez ijedne prvenstvene pobjede, s dva osvojena boda i slavljem u Kupu protiv drugoligaša Dubrave (3-2). Zanimljivo, i prethodni trener Samir Toplak otišao je nakon poraza od Istre, a u šest utakmica osvojio je više nego dvostruko bodova od Angelovskog (pet).

Novi trener Gorice prije zimskog odmora i Svjetskog prvenstva ima dvije utakmice, zahtjevno gostovanje kod Šibenika u osmini finala Kupa (srijeda, 18 sati) i domaću utakmicu protiv Varaždina 13. studenog od 12.55.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna