Obavijesti

Sport

Komentari 1

Vlašić asistirao, ali CSKA bez pobjede! Hoffenheim bez Krame riješio Zvezdu, a Milan Celtic

Vlašić asistirao, ali CSKA bez pobjede! Hoffenheim bez Krame riješio Zvezdu, a Milan Celtic
3

Najviše golova palo je na utakmici Villarreala i Sivasspora (5-3), dok je Crvena zvezda primila dva u Hoffenheimu koji je bio bez Andreja Kramarića. Milan je s 3-1 pobijedio kod Celtica...

VIDEO

U drugoj utakmici Dinamove skupine K Europske lige Wolfsberger je u Klagenfurtu iznenađujuće uzeo bod prvom favoritu skupine moskovskom CSKA (1-1).

Rusi su poveli u petoj minuti golom Gaicha na Vlašićevu asistenciju, ali Austrijanci su izjednačili u 42. golom Liendla iz penala. Vlašić je dobio žuti karton, a u 87. ga je minuti zamijenio Bistrović.

U susretu 1. kola H skupine Europske lige Milan je na gostovanju pobijedio Celtic s 3-1, dok je u dvoboju iz iste skupine Lille u Pragu porazio Spartu s 4-1. Pobjede su ostvarili i Tottenham, Leicester City, Villarreal i Braga.

Milan je bez i dalje ozlijeđenog Ante Rebića uspješno preskočio gostovanje kod Celtica. "Rossoneri" su nakon prvog poluvremena vodili 2-0 golovima Krunića (14) i Brahima Díaza (42), smanjio je Elyounoussi u 76. minuti, da bi Hauge u drugoj minuti sudačke nadoknade potvrdio tri boda za talijanski sastav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Europa League - Group G - Celtic v AC Milan

U drugom susretu Lille je porazio prašku Spartu s 4-1. Sjajnu predstavu pružio je trostruki strijelac Yazıcı (45, 60, 75), a među strijelce se upisao i Ikone (66). Za češki sastav, koji je od 23. minute igrao s igračem manje nakon isključenja Krejčija, zabio je Dočkal (46). Domagoj Bradarić je igrao do 76. minute za Lille.

Majer: Bolji smo od Feyenoorda i pokazat ćemo to u gostima...
Majer: Bolji smo od Feyenoorda i pokazat ćemo to u gostima...
Livi junak, Gvardiol odličan na beku, a Jakić potpuno podbacio
Livi junak, Gvardiol odličan na beku, a Jakić potpuno podbacio
Dinamo je bez okusa i mirisa, preplašen, a žali za pobjedom
Dinamo je bez okusa i mirisa, preplašen, a žali za pobjedom

Tottenham je u susretu J skupine pobijedio LASK s 3-0 golovima Lucasa Moure (18), Andradea (27-ag) i Son Heung-Mina (84), dok je Royal Antwerp na gostovanju porazio Ludogorec s 2-1.

Tottenham Hotspur v LASK - UEFA Europa League - Group J - Tottenham Hotspur Stadium

Uvjerljiv je bio i Leicester City u skupini G porazivši Zorju s 3-0. Golove su zabili Maddison (29), Barnes (45) i Iheanacho (67). Za goste je cijeli susret igrao Lovro Cvek.

U drugom susretu iz ove skupine Braga je identičnim rezultatom porazila AEK. Galeno (44), Paulinho (78) i Ricardo Horta (88) zabili su za portugalski sastav. Marko Livaja je za goste igrao zadnjih pola sata.

Villarreal je u sjajnom dvoboju iz skupine I porazio Sivasspor s 5-3. Kubo (13), Bacca (20), Foyth (57) i Paco Alcacer (74, 78) su zabili za "Žutu podmornicu", dok su strijelci za turski sastav bili Kayode (33), Yatabare (43) i Gradel (64).

U drugom susretu Maccabi Tel-Aviv je bio bolji od Karabaga s 1-0, a gol odluke zabio je Cohen u 10. minuti. Filip Ozobić je igrao za goste do 80. minute.

Hoffenheim je u dvoboju L skupine pobijedio Crvenu zvezdu sa 2-0, a strijelci su bili Baumgartner (64) i Dabour (90+3). Andrej Kramarić je izvan stroja zbog korona virusa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi