Obavijesti

Sport

Komentari 56

Hrgović izgleda nikad bolje! Evo kako se isklesao za debi

Hrgović izgleda nikad bolje! Evo kako se isklesao za debi
1

Naš najbolji boksač danas je odradio službeno vaganje za sutrašnji meč, a moramo priznati da izgleda stvarno zastrašujuće! Teži 101,3 kilograma odnosno devet manje od protivnika

VIDEO

Filip Hrgović sutra od 20 sati imat će prvi profesionalni meč, a protivnik će mu biti Raphael Zumbano Love. Iskusni Brazilac ima preko 50 mečeva u karijeri stoga ovo neće biti nimalo lagan ispit za našeg šampiona, ali nekako vjerujemo da Hrga ne bi trebao imati previše problema sa Zumbanom.

- Za prvi profi meč to je prilično ozbiljan protivnik. Uostalom, čovjek je prvak Južne Amerike, borac kojeg je aktualni svjetski prvak Anthony Joshua uzeo za protivnika u svojoj 12. profesionalnoj borbi - rekao je Hrga.

Meč će se održati u latvijskoj Rigi u sklopu prvog ovogodišnjeg boksačkog turnira World Boxing Super Seriesa. Meč Hrgovića i Zumbana bit će ujedno i jedan od uvodnih mečeva za onaj glavni između Mairisa Briedisa i Mikea Pereza.

Hrgović je danas odradio službeno vaganje za sutrašnji meč, a moramo priznati da izgleda stvarno zastrašujuće! Teži 101,3 kilograma odnosno devet manje od protivnika. Također možemo reći da Hrga nikad nije izgledao ovako spremno. Sjajna forma našeg najboljeg boksača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Meč ćete moći gledati na Areni Sport 1 u subotu u 20 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića