Sport

Komentari 5

Hrgović: O nastavku karijere sve ću vas obavijestiti uskoro

Hrgović: O nastavku karijere sve ću vas obavijestiti uskoro

Nakon Olimpijskih igara u Riju trebao mi je odmor i vrijeme da analiziram svoju dosadašnju karijeru i razmislim što uistinu želim u budućnosti, stoji na Facebook stranici našeg boksača Filipa Hrgovića

Četiri mjeseca je prošlo od Igara u Riju, a proslavljeni boksački dvojac Pijetraj - Hrgović daleko je od nekadašnje suradnje. Ta nas je informacija sve pomalo šokirala.

- Nakon Rija mjesec dana nisam uopće trenirao, morao sam se odmoriti. Nakon toga nešto lagano, ali imao sam i problema s ozljedom palca na nozi - rekao je Filip Hrgović prije devet dana.

Danas je pak ostavio poruku na svom Facebooku.

'Nakon Olimpijskih igara u Riju trebao mi je odmor i vrijeme da analiziram svoju dosadašnju karijeru i razmislim što uistinu želim u budućnosti. O svim detaljima o nastavku moje karijere bit ćete obaviješteni uskoro, a dotada uživajte u najboljim potezima koji su Hrvatskoj donijeli prvu boksačku Olimpijsku medalju.'

U intervju za 24sata, Hrgović je otklonio sumnje da bi mogao prestati s boksom.

- Ne, nisam razmišljao o prestanku boksanja, imam veliki motiv pokazati koliko mogu biti dobar. Sad treba razmisliti o ponudama koje imam za ulazak u profesionalce, odabrati najbolji te polako početi boksati i pobjeđivati. Sve će ovisiti o meni, ako ću biti odličan u ringu nitko me neće moći zaobići, dobit ću priliku za svjetski naslov. A onda ću ga i uzeti - uvjeren je Hrgović.

Najčitaniji članci