Sport

Komentari 66

Šprem 'roštiljao' izbornika: Na tu tekmu nismo došli! Horvat: A kad ste vi tako mijenjali ekipu?

Šprem 'roštiljao' izbornika: Na tu tekmu nismo došli! Horvat: A kad ste vi tako mijenjali ekipu?

Na utakmicu protiv Crne Gore nismo došli, nismo napravili pet faula na cijeloj utakmici! I od Nizozemske, koja je uz dužno poštovanje treća liga, ne smijemo gubiti bodove, ublažio je malo Šprem kritike

Vatreno je bilo u studiju RTL-a u kojem je gostovao izbornik rukometaša Hrvoje Horvat i komentirao osmo mjesto na Europskom prvenstvu. Petar Metličić i Goran Šprem bili su "naoružani" pitanjima, a Šprema je posebno smetao pristup u porazu od Crne Gore.

- Ne mogu se složiti s time da se nismo bili spremni potući. Nismo rekli da nismo griješili u napadu, ali nema to veze s tim da nisi nekoga udario. Izgubili smo utakmicu u obrani, ne u napadu.

Horvatova je obrana bio nedostatak igrača koje je zamišljao...

- Ne smije nam se to događati. Žao mi je što su nas te dvije utakmice vodile u utakmicu za peto mjesto, možda i u polufinale. Ali nismo ih dobili jer smo bili loši, a ne oni dobri. Na utakmicu protiv Crne Gore nismo došli, nismo napravili pet faula na cijeloj utakmici! I iz Nizozemske, koja je uz dužno poštovanje treća liga, ne smijemo gubiti bodove - ublažio je malo Šprem kritike za utakmicu protiv Nizozemske kada je remi nazvao šamarčinom.

Šprema je zanimalo i je li Lino Červar bio uključen u selekciju igrača za ovaj Euro.

- Komunicirali smo. Koordinirali smo da svi rade isto, da pušemo u isti rog od kadeta do seniora, da igrači ne čuju prvi put nešto kad dođu u reprezentaciju. Lino je davao podršku - rekao je Horvat, no Šprem nije bio zadovoljan odgovorom pa je dodatno pitao

Pustimo mlađe dobne skupine, je li bio uključen u rad stožera?

- Bio je upoznat sa svim odlukama, bio je s nama na pripremama u Osijeku i Poreču, to je i posao koordinatora - objasnio je Horvat.

 

Najčitaniji članci