Sport

Komentari 15

Samozatajna Janica, Bandić i Jakov čekaju novoga kralja...

Samozatajna Janica, Bandić i  Jakov čekaju novoga kralja...

Sljeme je dobilo u subotu svoju novu Snježnu kraljicu. Ona je 2020. Slovakinja Petra Vlhová! U nedjelju će zagrebački Crveni spust okruniti i kralja, a brojni poznati došli su ga pozdraviti...

Slovakinja Petra Vlhova je dva puta zauzimala druga mjesta na Sljemenu, 2017. i prošle godine, a i ove je sezone dva puta bila druga u slalomima za Svjetski kup, u Killingtonu početkom prosinca i Lienzu prije pet dana. Ove je subote postala Snježna kraljica i okrunila se na zagrebačkom vrhu u poznatom slalomu. 

U nedjelju će Sljeme dobiti i novog kralja nakon umirovljenja Marcela Hirschera. Krunjenje kralja nisu htjeli propustiti niti mnogobrojni slavni. 

Na tribinama se našla bivša skijašica Nika Fleiss, došao je bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković, predsjedničin suprug Jakov Kitarović i drugi...

Pažnju fotoreportera osvojila je Janica Kostelić koja je u subotu proslavila 38. rođendan. Prvo joj je to pojavljivanje u javnosti nakon dugo vremena, a motala se uglavnom oko sredine staze, izbjegavajući pripadnike "sedme sile". 

 

 

 

 

Najčitaniji članci