Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

'Jones? Ma kakvi, igram igrice doma. Ne znam ništa o tome'

Ne, to nema nikakve veze sa mnom. I ja sam vidio tu poruku, ali ne znam o čemu se radi. Nisam čuo ništa. Ja kod kuće igram video igrice sa svojom kćer, komentirao je Miočić zagonetnu poruku Jona Jonesa

Foto: Reuters/Twitter
13 komentara

Stipe Miočić na zasluženom je odmoru nakon jedne od najvećih pobjeda kojom je Danielu Cormieru sjajnim nokautom nanio tek drugi poraz u karijeri i vratio pojas prvaka teške kategorije UFC-a u svoje vlasništvo.

Osim uobičajenih treninga i smjena u vatrogasnoj postaji u Clevelandu, Miočić nema ništa posebno u planu. Dnevnu rutinu prekinula mu je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetom ovog tjedna, no ostalo je više-manje uobičajeno.

POKLONILA MU DRES Kolindino putovanje po SAD-u: Odmjerila snage s Miočićem

Jon Jones prije desetak dana na svojem Twitter profilu objavio je misterioznu poruku "Vežite pojaseve ljudi, velike vijesti uskoro dolaze" i mnogi su pomislili da bi to moglo biti zbog megaokršaja s Miočićem o kojem se već priča neko duže vrijeme i koji bi ga vratio u natjecateljski ritam. No, na kraju je ispalo da od toga nema ništa.

Na razočaranje obožavatelja koji bi radije vidjeli okršaj s Jonesom ili revanš s Francisom Ngannouom, UFC je dogovorio treći okršaj Miočića i Daniela Cormiera. Datum još uvijek nije poznat.

KAMERUNAC BI MU VRATIO Ngannou želi Miočića: Čekam poziv, spreman sam za revanš

- Ne, to nema nikakve veze sa mnom. I ja sam vidio tu poruku, ali ne znam o čemu se radi. Nisam čuo ništa. Ja kod kuće igram video igrice sa svojom kćeri. Stoga, ne znam ništa o tome - komentirao je Miočić misterioznu poruku kralja poluteške divizije.

Miočić će se u narednim danima polako početi pripremati za okršaj s Cormierom, koji još uvijek nije služben, ali je potvrda stigla iz usta predsjednika Dane Whitea. Ako je nagađati, vjerojatno je trilogija sa Stipom bila DC-eva želja koju mu je White ispunio.

KREĆE REALIZACIJA Šef UFC-a je potvrdio: Želimo novu borbu Miočića i Cormiera!

Niti Stipe nema ništa protiv jer je to borba koja će mu donijeti veliku zaradu samo od osnovice, a gdje je tu još dio od prodaje televizijskih prava.

Naši partneri pišu
Message