Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Jones? Ma kakvi, igram igrice doma. Ne znam ništa o tome'

'Jones? Ma kakvi, igram igrice doma. Ne znam ništa o tome'
1

Ne, to nema nikakve veze sa mnom. I ja sam vidio tu poruku, ali ne znam o čemu se radi. Nisam čuo ništa. Ja kod kuće igram video igrice sa svojom kćer, komentirao je Miočić zagonetnu poruku Jona Jonesa

Stipe Miočić na zasluženom je odmoru nakon jedne od najvećih pobjeda kojom je Danielu Cormieru sjajnim nokautom nanio tek drugi poraz u karijeri i vratio pojas prvaka teške kategorije UFC-a u svoje vlasništvo.

Osim uobičajenih treninga i smjena u vatrogasnoj postaji u Clevelandu, Miočić nema ništa posebno u planu. Dnevnu rutinu prekinula mu je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetom ovog tjedna, no ostalo je više-manje uobičajeno.

Pokretanje videa ...

Kolindino putovanje po SAD-u: Odmjerila snage s Miočićem
Kolindino putovanje po SAD-u: Odmjerila snage s Miočićem

Jon Jones prije desetak dana na svojem Twitter profilu objavio je misterioznu poruku "Vežite pojaseve ljudi, velike vijesti uskoro dolaze" i mnogi su pomislili da bi to moglo biti zbog megaokršaja s Miočićem o kojem se već priča neko duže vrijeme i koji bi ga vratio u natjecateljski ritam. No, na kraju je ispalo da od toga nema ništa.

Na razočaranje obožavatelja koji bi radije vidjeli okršaj s Jonesom ili revanš s Francisom Ngannouom, UFC je dogovorio treći okršaj Miočića i Daniela Cormiera. Datum još uvijek nije poznat.

Ngannou želi Miočića: Čekam poziv, spreman sam za revanš
Ngannou želi Miočića: Čekam poziv, spreman sam za revanš

- Ne, to nema nikakve veze sa mnom. I ja sam vidio tu poruku, ali ne znam o čemu se radi. Nisam čuo ništa. Ja kod kuće igram video igrice sa svojom kćeri. Stoga, ne znam ništa o tome - komentirao je Miočić misterioznu poruku kralja poluteške divizije.

Miočić će se u narednim danima polako početi pripremati za okršaj s Cormierom, koji još uvijek nije služben, ali je potvrda stigla iz usta predsjednika Dane Whitea. Ako je nagađati, vjerojatno je trilogija sa Stipom bila DC-eva želja koju mu je White ispunio.

Šef UFC-a je potvrdio: Želimo novu borbu Miočića i Cormiera!
Šef UFC-a je potvrdio: Želimo novu borbu Miočića i Cormiera!

Niti Stipe nema ništa protiv jer je to borba koja će mu donijeti veliku zaradu samo od osnovice, a gdje je tu još dio od prodaje televizijskih prava.