Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Jurišić će me prebiti? Jedno su želje, a drugo mogućnosti!'

'Jurišić će me prebiti? Jedno su želje, a drugo mogućnosti!'
1

Svi borcima kojima KSW da ugovor imaju kvalitetu i dobri su. Ali to da će me on prebiti... Molim vas... Jedno su želje, a drugo mogućnosti. Sretno mu bilo, odgovorio je Soldić na prozivke Slovenca Uroša Jurišića

VIDEO

Europsku MMA scenu prodrmala je vijest da je za poljski KSW potpisao najbolji slovenski MMA borac Uroš Jurišić (27). Posebno je njegov potpis ugovora odjeknuo u Hrvatskoj jer je prije nepune dvije godine Jurišić žestoko prozivao hrvatskog velteraša Roberta Soldića (25).

- Pristao bih na meč sa Soldićem, naravno! Nemam što razmišljati - kazao je tad Jurišić u Podcast Inkubatoru pa dodao:

- Trebao sam se boriti s njim na FFC-u u Ljubljani, ali imao sam problem sa šakom. Bilo je natečeno, boljelo me, išao sam slikati, ali nije bilo slomljeno. Išao sam na fizioterapije, pokušao to sanirati, ali nije išlo. Tih dana stigla mi je poruka da je Soldić slomio nogu i da od te borbe neće biti ništa pa sam prihvatio novog protivnika.

Pokretanje videa...

Soldić u treningu 00:11

- Bio bi to dobar meč za mene jer sam ja imao omjer 5-0, a on 8-2 ako se ne varam. E onda me naljutio. Pitali su ga u jednom intervjuu zašto je otpao naš meč, a on je počeo pričati da ne valjam, da nisam ništa postigao. Spuštao me kao da sam neki bezveznjak. Šokirao sam se i kiptjelo je u meni neko vrijeme. Počelo je prepucavanje po društvenim mrežama, pale su teške riječi. Kad god želi nek se javi pa ću ga prebiti! Sto posto ću ga prebiti. Znam da je sto posto "moj".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do you love more than good cars?🚘 @tomaz.pelc @pelctomaz

A post shared by Uros Jurisic 🇸🇮 (@urosjurisic) on

Slovenac prijeti Soldiću: Dajte mi ga, ma uvijek bih ga prebio!
Slovenac prijeti Soldiću: Dajte mi ga, ma uvijek bih ga prebio!
'Izvadili su mi šarafe iz šake, bilo je ozbiljno, ali sad sam OK'
'Izvadili su mi šarafe iz šake, bilo je ozbiljno, ali sad sam OK'

Za komentar smo priupitali Soldića. Prilično hrabre tvrdnje Slovenca...

- Došao je u pravu organizaciju i želim mu sve najbolje u KSW-u - rekao je pomalo suzdržani RoboCop pa ipak procijedio:

- Ja se borim samo s dobrim borcima.

Znači da Jurišić nije dobar borac? 

- Svi borcima kojima KSW da ugovor imaju kvalitetu i dobri su. Ali to da će me on prebiti... Molim vas... Jedno su želje, a drugo mogućnosti.

'Borim se s MMA legendom, pa trenira s Nurmagomedovom...'
'Borim se s MMA legendom, pa trenira s Nurmagomedovom...'
Soldića čeka paklen meč! Brani titulu protiv 'noćne more'...
Soldića čeka paklen meč! Brani titulu protiv 'noćne more'...

Jurišić je na omjeru 10-0, ali nema borbu u 2019. Iluzorno je očekivati da će mu KSW odmah dati borbu s prvakom veltera i jednom od svojih najvećih zvijezda. Jurišić će pokušaj za titulu morati zaslužiti.

Hipotetski, ako dođe do te borbe, kako bi završilo?

- Kao i sa svakim protivnikom, gledam kako završiti borbu prije odluke sudaca. Ponavljam, može on pričati što hoće, ali jedno su želje, a drugo mogućnosti - odlučno je ponovio borac iz Viteza.

Jurišić će na borbu s RoboCopom morati malo pričekati. Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić (25) oporavio se od teške ozljede ruke zbog koje je morao propustiti KSW-ovu priredbu u Zagrebu i dogovorio je novi okršaj. Jedna od najvećih zvijezda KSW-a borit će se protiv Litavca Mariusa Žaromskisa (39).

- Uh, Žaromskis je baš opasan protivnik, čak bih rekao da je MMA legenda. Bio je prvak Dreama, borio se sa sjajnim Kazushijem Sakurabom i nokautirao ga. Tip se borio po cijelom svijetu, bio je u Bellatoru, Strikeforceu. Ljevak je kao i ja, sjajno udara - kazao je presretni Soldić jer su mu Poljaci napokon pronašli protivnika po mjeri.

Meč će se održati 21. ožujka u poljskom Lodzu na priredbi KSW 53. Dugo su našem RoboCopu tražili protivnika jer je Soldić sjajnim borbama zastrašio konkurente. Neće se s dečkom iz Viteza boriti bilo tko...

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...