Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
70 komentara

Kako je pao Heredia: Bomba u facu i nije znao kako se zove...

Nije Mariju Herediji pomoglo ni oko 15.000 domaćih navijača ni 15 kilograma više u odnosu na Filipa Hrgovića. Sjajnom serijom u 3. rundi nokautirao je Meksikanca u Hermosillu

Foto: RTL/screenshot
70 komentara

Taktički je fenomenalno Filip Hrgović (27) došao do devete pobjede u devetom profesionalnom boksačkom meču. Polako je dizao ritam protiv Marija Heredije (26), 15 kilograma težeg protivnika, i riješio ga tehničkim nokautom u 43. sekundi treće runde u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu.

NOKAUT I SLAVLJE HRVATA Hrga srušio debeljucu Herediju i nastavio besprijekornu seriju!

Nakon jednog promašenog pokušaja Meksikanca Filip je shvatio da ima povoljnu poziciju da ga sruši. Jedan dobar desni direkt bacio je Herediju u konopce. Nakon malo skakutanja i pokušaja da dođe do daha, Filip je čekao da se opet malo otvori i sijevnula je bomba.

Još jedan desni direkt totalno je izbacio Herediju iz ravnoteže, nakon čega je Hrgović potegao laganiji lijevi kroše. Nije bilo potrebe za daljnjom serijom, Meksikanac je zateturao i završio na podu u samom kutu ringa dvorane Centro de usos multiples u Hermosillu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krenuo je sudac brojati Herediji, ali je nakon tri, četiri sekunde vidio da nema smisla jer je "Chabelo" bio previše uzdrman. Nije imao izbora nego prekinuti meč i dodijeliti pobjedu hrvatskom teškašu tehničkim nokautom.

Bio je to sedmi Hrgovićev nokaut u devet mečeva. Padali su Brazilac Raphael Zumbano Love, Čeh Pavel Šour, Britanac Tom Little, Meksikanac Filiberto Tovar i Amerikanci Amir Mansour i Gregory Corbin. Sudačku odluku dočekali su samo Irac Sean Turner i Amerikanac Kevin Johnson, ali i scenu kako sudac diže ruke našem boksaču kao pobjedniku.

HRGA: SREDIO GA DESNICOM 'Borit ću se na revanšu Joshue i Ruiza. Eddie, daj mi najjačeg!'

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message