Obavijesti

Sport

Komentari 150

'Borit ću se na revanšu Joshue i Ruiza. Eddie, daj mi najjačeg!'

'Borit ću se na revanšu Joshue i Ruiza. Eddie, daj mi najjačeg!'
5

Lijeva ruka bila mi je u lošem stanju, praktički je uopće nisam bacao, rekao je Filip Hrgović nakon pobjede nad Heredijom. Borit će se na revanšu Joshue i Ruiza, što mu je obećao Eddie Hearn

VIDEO

Nije bilo lako. Očekivao sam njegov jaki start, tako je i bilo. Krenuo je jako prvih par rundi, ali znao sam da će se ispucati, rekao je Filip Hrgović (27) nakon što je nokautirao Meksikanca Marija Herediju (26) i ostvario devetu pobjedu u devetom profesionalnom meču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatski boksač u meksičkom je gradu Hermosillu u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu slavio nad 15 kilograma težim protivnikom tehničkim nokautom u 43. sekundi treće runde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Te prve dvije runde sam malo lošije odradio, noge su bile mrtve. Ali nekako sam znao da mu dolazi kraj. Odradio sam koliko je trebalo za pobjedu, znao sam da ide dolje u trećoj rundi - kazao je Zagrepčanin za RTL.

Hrga srušio debeljucu Herediju i nastavio besprijekornu seriju!
Hrga srušio debeljucu Herediju i nastavio besprijekornu seriju!

Heredia se u ranoj fazi meča žalio sucu na nedozvoljene udarce u potiljak, ali Filipa to nije dekoncentriralo.

- To je dopušten udarac, nije iza, nego sa strane. Radio je to i prije nego što nas je sudac upozorio. To je jedan znak slabosti i sve je išlo ka tome da završi na podu u trećoj rundi - kaže Hrgović.

Kako je pao Heredia: Bomba u facu i nije znao kako se zove...
Kako je pao Heredia: Bomba u facu i nije znao kako se zove...

Lijeva ruka bila mu je načeta, glavninu posla odradio je desnom, kao što je bio i završetak meča kad je s dva direkta bacio "Chabela" na pod i prisilio suca na prekid.

- Lijeva ruka bila mi je u dosta lošem stanju. S lijevom sam samo namještao, praktički je nisam uopće bacao. Kad bih je bacio, dosta me boljelo. Mislim da je neka ozljedica, ali rekao sam, pobijedit ću ga desnom.

Pokretanje videa...

01:18

Prvi čovjek promotorske kuće Matchroom Eddie Hearn, koji s Kalleom Sauerlandom brine o Hrginoj karijeri i koji je menadžer i Anthonyja Joshue, obećao je Filipu da će se boriti u spektakularnom eventu u Saudijskoj Arabiji 7. prosinca, gdje će glavna borba večeri biti revanš između Joshue i Andyja Ruiza. Prije toga trebao bi odraditi meč i u prvoj polovici listopada.

- Rekao mi je da će me staviti na undercard Joshua - Ruiz i jako se veselim ako će to ispuniti. Rekao sam mu "Daj mi najjačeg na svijetu! Daj mi neko ime, daj mi nekog opasnog. Potegni malo dublje u džep i daj mi nešto najbolje na svijetu. Tad ću ja biti najbolji".

Raspoloženi Filip "El Animal" Hrgović za kraj je poručio:

- Spreman za sve i svakog, kad god. Sad, poslije meča: come on, baby!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi