Obavijesti

Sport

Komentari 21

Karlo je dao prijatelju da vozi. Završili su u jarku pa u stupu...

Karlo je dao prijatelju da vozi. Završili su u jarku pa u stupu...
2

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila kako je Karlo Sokač (18) dao svoj BMW bjelovarskih registracija tek godinu dana starijem prijatelju, koji još nije položio vozački ispit...

Policija je priopćila kako je došlo do stravične nesreće nakon koje mladi križevački golman Karlo Sokač (18) ne osjeća noge zbog ozljede nekoliko kralježaka. 

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila kako je Karlo tek godinu dana starijem prijatelju, koji još nije položio vozački ispit, dao da vozi njegov BMW bjelovarskih registracija piše Podravski.hr. 

Otac mladog golmana: Karlo je teško, sve je u Božjim rukama
Otac mladog golmana: Karlo je teško, sve je u Božjim rukama

- Tom prilikom je vozač prouzročio prometnu nesreću u kojoj je suputnik teško ozlijeđen. Protiv njih će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – ističe policija.

Strava u Križevcima: Bivšem golmanu Dinama oduzete noge
Strava u Križevcima: Bivšem golmanu Dinama oduzete noge

Podsjetimo, nesreća se dogodila u utorak oko 23:50 h u križevačkoj ulici Radnički dol. BMW je sletio s kolnika zbog neprilagođene brzine u lijevi kanal uz cestu i bočnom stranom udario u betonski stup, rekli su iz policije. 

Karlov otac Davor javio nam se nakon operacije koja je prošla dobro, no stanje njegova sina i dalje je kritično.

- U teškom je stanju. Liječnici su zadovoljni operacijom, obavljena u skladu sa svim standardima i normama. To je najbolja bolnica u Hrvatskoj za takve slučajeve i među najboljima u Europi. Sad je sve u Božjim rukama, stanje je i dalje neizvjesno - rekao nam je Davor Sokač, koji je objavio i dirljiv status na Facebooku:

"Dragi prijatelji hvala vam svima na podršci. Oprostite, ne mogu odgovarati na sve pozive i poruke. Mojem Karlu sada počinje najvažnija utakmica, ona na bolničkom krevetu. Sine moj, uvijek sam ti govorio da je život borba. Neka ti dragi Bog pomogne. Karlo moj, ljubavi moja."

Nažalost, nepromišljeni postupak rezultirao je teškim ozljedama mladog perspektivnog golmana koji je u početku svoje karijere bio i u zagrebačkom Dinamu, a imao je i pozive HNS-a. Dok je vozač zadobio samo lakše ozljede, Sokač je morao hitno na operaciju jer nije osjećao ruku niti noge.