Sport

Komentari 4

Svlačionica je opet blistala: 'Čistite li vi to i po kućama?'

Svlačionica je opet blistala: 'Čistite li vi to i po kućama?'

Hrvatska je pobijedila Njemačku i prošla u polufinale Eura, a naša svlačionica opet je blistala nakon utakmice. Kauboji su prvo Nijemce, a onda i svlačionicu...

U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi, kaže jedna poslovica. Hrvatska je prošle godine na SP-u izgubila od Njemačke i ostala bez borbe za odličja, ali zato su naši rukometaši pokazali gospodske manire i počistili svlačionicu nakon utakmice. Godinu dana kasnije, Hrvatska je pobijedila Njemačku, a svlačionica je i ovaj put blistala kao da ni nitko nije bio u njoj!

Fantastični 'Kauboji' ovaj put su srušili Nijemce 25-24 za polufinale Eura. Naravno, proslavili su to u svlačionici pjesmom i suzama radosnicama, ali samo sat vremena kasnije počistili su je kao da ništa nije ni bilo.

- Čistite li i po kućama - komentirali su mu fanovi na Instagramu, a drugi je dodao:

- Tako ste počistili i Nijemce.

Polufinale je velika stvar, ali naši rukometaši pokazali su kako se ponaša gospoda. I u porazu, i u pobjedi.

Naravno, svaka reprezentacija ima dobrog duha svlačionice, a to je definitivno fizioterapeut Damir Kajba. Uvijek nasmijan i duhovit, a uz to pazi na igrače i njihovo zdravlje. 

- Najzahtjevniji dio dana je navečer poslije utakmice. U četiri sata uspijemo obraditi cijelu momčad, a to je 12 do 16 igrača koji su najviše potrošeni - rekao je Kajba za RTL.

Fizioterapeut reprezentacije i PPD Zagreba uoči skoro svake utakmice objavi i poneki video, a nedavno je postao i influencer što je nasmijalo naše rukometaše.

Atmosfera u reprezentaciji je sjajna, a ovakve stvari samo daju dodatnu dimenziju svemu tome. Svlačionica je i ovaj put ostala čista, a takva će nas dočekati i u ponedjeljak od 16 sati kada 'Kauboji' igraju protiv Češke.

Najčitaniji članci