Sport

Komentari 15

Khabib spustio Conoru i poručio Whiteu: Puno sam bolji od njih

Khabib spustio Conoru i poručio Whiteu: Puno sam bolji od njih

'Rekao mi je: Dana, budi iskren sa sobom, ja sam toliko nivoa iznad ovih tipova', otkrio je White nakon pobjede Poiriera protiv McGregora. Prvak Khabib Dani Whiteu nije zvučao previše impresionirano

To se dogodi kad promijeniš tim, napustiš sparing partnere koji su od tebe napravili prvaka i počneš sparirati s malom djecom, daleko od stvarnosti, napisao je Khabib Nurmagomedov nakon poraza Conora McGregora od Dustina Poiriera.

Prvak UFC-ove lake kategorije, Khabib, se umirovio nakon UFC-254, ali i dalje prati svoje rivale te je nakon poraza McGregora odlučio ispljucati ga.

Prije UFC-a 257 na kojem se McGregor borio s Poirierom Irac je pričao o novom načinu treniranja. Govorio je kako je spremniji nego inače.

Predsjednik organizacije Dana White ne tako suptilno gurao je ideju revanša između Khabiba i Nurmagomedova. Rekao je da bismo mogli vidjeti povratak Dagestanca u oktogon ukoliko ga netko od ove dvojice impresionira, no to se baš i nije dogodilo:

- Rekao mi je: Dana, budi iskren sa sobom, ja sam toliko nivoa iznad ovih tipova. Prebio sam ih - ispričao je White.

Khabib i Conor borili su se na UFC-u 229 koji je bio najunosniji UFC događaj dotad. Khabib je slavio, a borbe je bilo i u oktogonu i izvan njega, no teško da ćemo gledati revanš.

McGregor je odgovorio na prozivke dagestanske zvijezde:

- Moj tim isti je od prvog dana, ništa se nije promijenilo. To je nekakav karakter čovjeka koji se krije iza maske. Što on želi, vratiti se ili ne? 

Najčitaniji članci