Sport

Komentari 46

Ma tako treba, dečki! 'Kauboji' cijelu noć slavili veliko srebro!

Ma tako treba, dečki! 'Kauboji' cijelu noć slavili veliko srebro!

Nismo u finalu slavili zlato, ali koga briga, barem su nam pošteno živce pokidali, a nas Hrvate i to nekad vodi u ekstazu jednaku zlatnoj medalji pa im kažemo - ma ne treba nam to zlato, idite vi feštat... I poslušali su nas

'Željko Musa, Željko Musa! Zabio je zadnji gooool! Svi! Svi sad slave zbog tebe... Željko Musa, Željko Musa!', pjevali su viceprvaci Europe nakon povratka u domovinu našem Žacu zbog golčine koja nas je odvela u finale Europskog prvenstva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO:

Okej, nismo u tom finalu slavili zlato, ali koga briga, barem su nam pošteno živce pokidali, a nas Hrvate i to nekad vodi u ekstazu jednaku zlatnoj medalji pa im kažemo - ma ne treba nam to zlato, kad se tako borite za naš grb.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Sletili su nešto iza ponoći na hrvatsko tlo, a nakon šačice razgovora u zračnoj luci, otišli su na čašicu razgovora u jedan zagrebački restoran. Zasluženo, zaključit će svi. A još jednom su influenceri reprezentacije profesor Miljenko Rak i Damir Kajba pokazali kako slave Hrvati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok su na jednom videu Igor Vori i Kajba podigli upravo kondicijskog trenera reprezetnacije na ramena uz pjesmu Novih fosila, koja se inače ori Maksimirom, 'Za dobra stara vremena', na drugome je 'Profa' pokazao kako dečki slave uz 'bullhit' Luke Bulića napisan pred samo finale.

'Briljirali su Marino Marić i Duvnjak Domagoj

Petnaest puta, oblio me znoj!

Gledam kako Lino se crveni Potpuna ludara!

Preživio je četiri udara!

Željko Musa, Željko Musa!

Zabio je zadnji gooool! Svi! Svi sad slave zbog tebe...

Željko Musa, Željko Musa! Šego Marin, Šego Marin!

Obranio je zadnji goooool! Svi!

Svi sad slave zbog tebe... Šego Marin, Šego Marin...', pjevao je našim viceprvacima Luka.

POGLEDAJTE S KIM JE OD RUKOMETAŠA TRENER LINO ČERVAR IMAO NAJVIŠE RAZMIRICA:

Najčitaniji članci