Sport

Komentari 34

'Čupić je kao vino! Što stariji, to bolji. Nisam ni mogao gledati'

'Čupić je kao vino! Što stariji, to bolji. Nisam ni mogao gledati'

Ovaj gol Cindre nas je možda odveo na Olimpijske igre, možda je zadržao ovu generaciju na okupu još koju godinu, dao nam možda i priliku da opet osvojimo olimpijsko zlato, rekao je Šprem

Hrvatska se nakon poraza od Francuske mučila i s Portugalom u kvalifikacijama za Olimpijske igre. 'Kauboji' su se izvukli i preokrenuli Portugal te slavili 25-24, a legendarni reprezentativac Petar Metličić za RTL tijekom utakmice, dok smo gubili, je rekao kako je problem i taj što Domagoj Duvnjak nije pravi.

 

- Ne trebamo si mazati oči, Duvnjak i Karačić su sasvim bezopasni. Nije to taj Duvnjak - rekao je Metličić pa rekao da je problem u napadu:

- Obrana nije problem, nego napad. Previše toga guramo na crtu. Ne znamo zašto ne igra Mamić.

Nikša Kaleb ustvrdio je za RTL kako reprezentaciji fali žara:

- Dosta ovo podsjeća na Egipat. Nemamo žara koji je reprezentacija nekad imala. Bez snage smo.

Ipak, Hrvatska je naposljetku slavila, a komentatori nisu mogli sakriti oduševljenje.

- Nekako smo izvukli taj zadnji atom snage, agresivnost, ova pobjeda je velika. Zadovoljni jesmo, živi jesmo, ali da je sve idealno, i nije - rekao je Metličić.

- Mislim da je Horvat kod 16-10 uzeo timeout i tu se neka čudna energija stvorila. Oni su se ugasili, mi smo zabili 4-5 golova. Čupić fenomenalan, kao i vino, što stariji, to bolji. Cindra fenomenalan, Mandić fenomenalan. Ja sam nakon 16-10 izašao iz prostorije, nisam mogao gledati, svaka čast momcima što su napravili - rekao je Drago Vuković.

- Portugal nije igrao ništa spektakularno, nego smo prvo poluvrijeme bili jako loši - rekao je Metličić.

- Ovaj gol Cindre nas je možda odveo na Olimpijske igre, možda je zadržao ovu generaciju na okupu još koju godinu, dao nam možda i priliku da opet osvojimo olimpijsko zlato, možda je spasio budućnost hrvatskog rukometa - oduševljeno je rekao Šprem.

Najčitaniji članci