Obavijesti

Sport

Komentari 43

Miočić i Ngannou najavili sudar: 'Ostajem prvak'; 'E, zaspat ćeš!'

Miočić i Ngannou najavili sudar: 'Ostajem prvak'; 'E, zaspat ćeš!'

Na UFC-u 260 u noći na 28. ožujka će Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić još jednom pokušati zaustaviti kamerunskog 'Predatora' Francisa Ngannoua. Nakon službenog postera, stigla je i najava...

Proteklog vikenda ljubitelji mješovite borbe imali su priliku gledati jedan od najuzbudljivijih događaja u povijesti UFC-a, a manje od tri tjedna nas dijele, za nas, puno važnijeg.

Na UFC-u 260 u noći na 28. ožujka će Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić još jednom pokušati zaustaviti kamerunskog 'Predatora' Francisa Ngannoua. O jednoj od najiščekivanijih borbi u povijesti teške divizije UFC-a već se dugo priča, a jučer je američka organizacija i objavila video najave za taj spektakl. 

Pokretanje videa ...

- Ngannou je poseban sportaš, fenomenalan talent i ogroman potencijal, a Stipe je shvatio kako ga može pobijediti. Stipe je u prvoj borbi primio nekoliko teških udaraca, ali odlučio je da ne ide nikuda - u najavi čujemo riječi Joea Rogana.

Stipe vs. Ngannou: UFC objavio poster za 'najopakiji revanš'
Stipe vs. Ngannou: UFC objavio poster za 'najopakiji revanš'

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Najavu spektakla možete pogledati OVDJE.

- On je najbolji teškaš u povijesti UFC-a, nitko nikad nije učinio ono što je pošlo za rukom Stipi Miočiću - riječi su Daniela Cormiera koji je pobijedio prvu pa potom izgubio sljedeće dvije borbe u nevjerojatnoj trilogiji s Amerikancem hrvatskih korijena.

Stipe je, kao i uvijek, vrlo mirno i staloženo da pojas ostaje kod njega, a Ngannou je 'nabrijan' kao i uoči prve borbe za koju svi znamo kako je prošla.

- Ja sam prvak i ne idem nikuda - kratko je poručio Miočić, dok njegov protivnik, logično, ipak vidi sebe kao borca kojemu će na kraju meča sudac podignuti ruku visoko u zrak:

- Zaspat će i ja ću postati prvak.

Podsjetimo, Miočić i Ngannou su se prvi našli zajedno u kavezu u siječnju 2018., a Stipe je tada slavio uvjerljivom sudačkom odlukom, dok je kamerunski borac 'tražio zraka'.

Ovo izgleda zastrašujuće: Iz sve snage mlati Ngannoua u trbuh, on k'o nov! 'To je sve što znaš?'
Ovo izgleda zastrašujuće: Iz sve snage mlati Ngannoua u trbuh, on k'o nov! 'To je sve što znaš?'

Stipe je u potpunosti neutralizirao njegove napade i umarao ga tijekom borbe te u konačnici potpuno izdominirao i zasluženo slavio. 

Ngannou kao da se još nije oporavio od poraza od Miočića pa ga je izgubio i sljedeću borbu od Derricka Lewisa koji je također slavio na sudačku odluku što je još jednom potvrdilo tezu "što je Ngannou duže u kavezu, šanse su mu manje".

MMA: UFC 249-Ngannou vs Rozenstruik

Podsjetimo, 'Predator' je nakon tog poraza upisao četiri pobjede za koje su mu ukupno trebale manje od tri minute u kavezu.

U istoj će večeri Brian Ortega pokušati 'preoteti' naslov u perolakoj kategoriji Alexandru Volkanovskom

'Šuškanja' dobila potvrdu: Jon Jones na Miočića ili Ngannoua
'Šuškanja' dobila potvrdu: Jon Jones na Miočića ili Ngannoua