Obavijesti

Sport

Komentari 20

Miočić savjetuje: Pogledaj mu samo uši! Ma ja bih se povukao

Miočić savjetuje: Pogledaj mu samo uši! Ma ja bih se  povukao

Društvene mreže su opaka stvar. A ti dečki rade dobru stvar. Oni pomažu boksu, ali zapravo pomažu svima jer prozivaju UFC borce, također i neke borce iz Bellatora, rekao je Stipe

VIDEO

Tko je u borilačkom svijetu do prije dva mjeseca čuo za braću Paul? Malo tko. No braća su dokazala da su u današnjem vremenu najvažnije stvari na svijetu - društvene mreže i samopromocija.

Pokretanje videa...

01:33

Da to nije tako, teško bismo u ringu gledali kako se youtuber tuče s UFC borcem.

Paul izvrijeđao Conora pa mu ponudio 50 milijuna $ za borbu
Paul izvrijeđao Conora pa mu ponudio 50 milijuna $  za borbu

Gotovo da nema osobe iz borilačkog svijeta koja nije popljuvala braću Paul. Ipak, Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić misli da braća čine dobro za boks kao sport te da ga pokušavaju približiti široj javnosti.

- Društvene mreže su opaka stvar. A ti dečki rade dobru stvar. Oni pomažu boksu, ali zapravo pomažu svima jer prozivaju UFC borce, također i neke borce iz Bellatora - rekao je Stipe tijekom gostovanja u podcastu Pata McAfeeja.

Nedavno su borbu ugovorili Jake Paul i bivša UFC-ova zvijezda Ben Askren koji je doživio najbrži nokaut u povijesti te promocije kada ga je nakon tek nekoliko sekundi borbe Jorge Masvidal udario koljenom u bradu.

Mayweather ponovno u ringu: Boksat će s Youtube zvijezdom!
Mayweather ponovno u ringu: Boksat će s Youtube zvijezdom!

Paul je po kladionicama favorit, iako se na drugoj strani nalazi MMA borac?!

- Nemojte gristi ako ne možete to prožvakati. Da, možeš ti biti opak tip, ali Askren je bio u nekim itekako ozbiljnim okršajima. Dugo je tu, bori se i hrva - poručio je braći pa pojasnio svoje mišljenje:

- Postoji nešto što govorim ljudima. Kad ulazite u uličnu borbu, prvo im pogledajte uši. Ako su mu uši poput cvjetače, bježi od tih tipova. Ja bih se odmah povukao, a treniram godinama. Želim im sve najbolje i razumijem zašto to rade, u pitanju je velik novac. Ali, poručio bih im neka pripaze - zaključio je UFC-ov teškaški prvak.

'S 11 godina dobio sam teške batine, a nakon prvog sparinga noge su mi bile skroz crne...'
'S 11 godina dobio sam teške batine, a nakon prvog sparinga noge su mi bile skroz crne...'

Istina je da Askren nikad nije bio najjači u 'stojci' te je nade polagao u hrvanje i rušenja, no svejedno nikome nije jasno kako jedan Youtuber bez praktički ikakvog iskustva može biti favorit protiv borca koji se borio i sparirao s najboljim udaračima na svijetu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi