Obavijesti

Sport

Komentari 231

Mourinho potrošio 200 eura u IKEI, kupio kutije za selidbu?!

Mourinho potrošio 200 eura u IKEI, kupio kutije za selidbu?!
4

Fotografija Josea Mourinha koji u IKEI kupuje kutije i selotejp obišla je cijeli svijet. Svi tvrde da se "Special One" priprema za selidbu iz Madrida. A jesu li u pravu?

VIDEO

Španjolski mediji objavili su vijest o Joseu Mourinhu koji je na vikend potrošio 200 € na kutije za pakiranje i selotejp. Objavljena je i fotografija, a možete je pogledati OVDJE.

Navodno je trener madridskog Reala otišao u IKEU po kutije kako bi se pripremio za skorašnji odlazak iz kluba. Fotografija Mourinha u IKEI bila je dovoljna španjolskim medijima da zbroje dva i dva. "Special One" odlazi iz Real Madrida.

Na jednom od posljednjih treninga kamere su uhvatile Josea Mourinha i Sergija Ramosa u emotivnom razgovoru. Već tada su španjolski novinari bili uvjereni kako je samo pitanje trenutka kad će Mourinho objaviti da odlazi.

Ubrzo je Pepe "popljuvao" Mourinha i kritizirao njegov odnos prema Ikeru Casillasu.

- Mourinho je naš trener. Ali ipak bi se prema Ikeru trebao odnositi s puno više poštovanja. Pa on je legenda kluba - rekao je Pepe koji je, prema španjolskim medijima, na posljednjoj utakmici pripremao posebnu proslavu gola. 

Da je zabio, otrčao bi do Ikera i zagrlio ga pred očima Josea Mourinha. Inače, Iker i Jose se niti ne gledaju na klupi. Isto je i kad momčadi kroz tunel ulaze na stadion. 

Navijači su također rekli svoje. Na utakmici protiv Valladolida žestoko su izviždali Mourinha. Španjolska Marca piše i o 10 razloga za Mourinhov odlazak. Nakon svega ovoga, bilo bi pravo čudo da Jose ostane na klupi Reala. No Mourinho je toliko puta iznenadio sve, možda će i ovaj put biti tako...

Modrić, Essien i Lopez jedini na strani Mourinha

Marca piše kako u svlačionici Reala traje prava pobuna protiv Josea Mourinha. Tako su samo Essien, Lopez i naš Luka Modrić na strani portugalskog trenera, a ostali igrači žele da Jose što prije ode iz Reala. Predsjednik Reala odlučio je intervenirati i smiriti situaciju u klubu. Naredio je primirje do kraja sezone. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 231
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante