Obavijesti

Sport

Komentari 51

Najbolje poluvrijeme ikad! Dani Olmo? Ma dižite na 50 milijuna

Najbolje poluvrijeme ikad! Dani Olmo? Ma dižite na 50 milijuna
3

Kako je samo izbacio De Roona prije trećega gola, podvalio loptu asistentu Leovcu za drugi gol. Ma kako taj dečko igra - čudesno! Transfermarkt mu je podigao vrijednost na 30 milijuna eura. Dižite, dečki, na 50, 60, 70... Pa on se sprda s igračima treće momčadi Serie A!

Gian Piero Gasperini pogledao je pomoćnika na klupi. Kimao je glavom ispitujući ga "Što ćemo? Što ćemo?"

Pomoćnik je, zavaljen u klupu, samo slegnuo ramenima...

Pokretanje videa ...

Da, tako je Dinamo uništio Atalantu u prvom poluvremenu... ma najboljem poluvremenu 'plavih' u ozbiljnim europskim utakmicama valjda još od 1998. i madridskog Atletica. Neki će reći boljeg nego i tada.

Mislav Oršić je junak zbog dva gola, Arijan Ademi je nezaustavljiv, vezni red sjajan, Marin Leovac igra utakmicu života... i Dani Olmo. Kako je samo izbacio De Roona prije trećega gola. A kako je podvalio loptu asistentu Leovcu za drugi gol. Ma kako taj dečko igra - čudesno!

Ovo su skrivali danima! Sjajna koreografija Boysa na sjeveru
Ovo su skrivali danima! Sjajna koreografija Boysa na sjeveru

Transfermarkt mu je podigao vrijednost na 30 milijuna eura, ali on je njemačke eksperte već dva dana kasnije demantirao. Dižite, dečki, na 50, 60, 70... Pa on se sprda s igračima treće momčadi Serie A!

Prije točno četiri mjeseca Atalanta je gostovala u Torinu kod Juventusa. Kod Ronalda, Mandžukića, Dybale, Pjanića... sa čak deset istih igrača koji su istrčali i večeras u Maksimiru. Završilo je 1-1.

Maksimir slavi fantastičnu noć! Hat-trick Oršić srušio Atalantu
Maksimir slavi fantastičnu noć! Hat-trick Oršić srušio Atalantu

Pa ta je Atalanta lani bila treća na tablici Serie A i najefikasnija momčad talijanske lige. U maksimiru je u prvih 45 minuta bila u mišjoj rupi.

Dinamo je tri gola u Ligi prvaka u povijesti zabio samo Portu (3-1) i Sturmu (3-0). Nikad nikome iz liga petice. Štoviše, zadnji je gol u Ligi prvaka zabio još u studenom 2015. Armin Hodžić u porazu 2-1 kod Olypiacosa.

Sada tri u jednom poluvremenu. Najboljem poluvremenu ikad!