Sport

Komentari 36

Navijači Spursa: Lagan ždrijeb, pobijedit ćemo u obje utakmice

Navijači Spursa: Lagan ždrijeb, pobijedit ćemo u obje utakmice

Nakon današnjeg ždrijeba na kojem je Tottenham izvučen kao Dinamov protivnik, krenula je lavina komentara u podcjenjivačkom tonu. Većina engleskih navijača smatra da su imali sreći, ali vrijeme će svoje pokazati

Dinamo će u osmini finala Europske lige igrati protiv Tottenhama, a utakmica će se vjerojatno igrati na neutralnom terenu 11. ožujka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo izbacio Krasnodar

Mnogi navijači Spursa, nakon današnjeg ždrijeba jedva su dočekali izraziti zadovoljstvo na društvenim mrežama.

Komentari ispod Tottenhamovih objava na Facebooku i Twitteru ukazuju na to da su Englezi poprilično uvjereni u pobjedu nad Dinamom koji ima najduži niz bez primljenog gola u grupnoj fazi jednoga europskog natjecanja. 

"Ove utakmice će poslužiti kao dobra priprema za one velike utakmice kasnije", napisao je jedan od navijača Tottenhama, a drugi nastavlja u podcjenjivačkom tonu:

"Lagan ždrijeb, pobijedit ćemo u obje utakmice."

Naime, ima i onih koji su svjesni da Spursi baš i ne briljiraju s obzirom na to da se Tottenham trenutačno nalazi na devetom mjestu Premiershipa s 36 bodova, 23 manje od lidera Manchester Cityja.

"Ako uzmemo u obzir kako trenutno igramo, stvarno nam je trebao netko poput Dinama."

Brojni su komentari u kojima navijači Tottenhama govore da je njihov bolji, ali među njima se ipak da izdvojiti i nekoliko realnijih. 

"Ovo je puno teže nego što se čini na prvu. Nemojmo se previše opustiti jer ovo će biti žestoko", mišljenja je navijač. 

"Zagreb je jedan vrlo lijep srednjoeuropski grad i hrvatski nogometaši su vrlo talentirani. Ipak, mi se ne smijemo bojati Dinama. Jose, povedi nas do Gdanjska", piše drugi navijač Spursa.

Tottenham i Dinamo zadnji put su igrali prije 13 godina, davne 2008. godine kada su Spursi pobijedili 4-0.

Najčitaniji članci