Sport

Komentari 30

NBA igrača partnerica prekinula dok je igrao videoigre. Potegao pištolj i prijetio joj ubojstvom

NBA igrača partnerica prekinula dok je igrao videoigre. Potegao pištolj  i prijetio joj ubojstvom

Našeg sina naziva pi**icom i tvrdi da se ponaša tako. Vrijeđa i našu kćerku. Naziva je ku*kom i drugim pogrdnim imenima. Nekoliko puta mi je prijetio ubojstvom, kazala je prije mjesec dana partnerica Rajona Ronda

Optužnica protiv NBA košarkaša Rajona Ronda (36) zbog potezanja pištolja na bivšu partnericu Ashley Bachelor odbačena je nakon što je postignuta nagodba između dvije strane, potvrdio je TMZ Sports.

Događaj se zbio prošlog mjeseca kada je Rondo igrao sa sinom video-igrice nakon čega je Ashley zatražila od djeteta da razvrsta veš za pranje. 

Bivši košarkaš Bostona, LA Lakersa, Sacramenta, Chicaga, New Orleansa, Dallasa, Atlante i LA Clippersa zbog toga je navodno poludio, bacio igraču konzolu od zid, počeo razbijati po kući te potegao pištolj na partnericu uz prijetnju ubojstvom.

- Prestrašena sam. Brinem se za svoju sigurnost, ali i sigurnost moje djece -  rekla je Ashley prošlog mjeseca nakon što je podnijela tužbu te dodala:

- Rajon ima čitavu povijest nasilnog i eksplozivnog ponašanja. Vrijeđa verbalno, emocionalno. Našeg sina naziva pi**icom i tvrdi da se ponaša tako. Vrijeđa i našu kćerku. Naziva je ku*kom i drugim pogrdnim imenima. Nekoliko puta mi je prijetio ubojstvom, govorio je da će me upucati.

Kako god, Rondo će proći nekažnjeno. Jer strane su se "dogovorile"...

Najčitaniji članci