Obavijesti

Sport

Komentari 6

Nesebičnost zvijezde Uniteda zbunila Scholesa: Ne kužim to

Nesebičnost zvijezde Uniteda zbunila Scholesa: Ne kužim to

Portugalac Bruno Fernandes odlučio je prepustiti izvođenje penala Marcusu Rashfordu bez obzira što je bio u mogućnosti zabiti hat-trick. Isto je Rashford napravio u utakmici protiv Leipziga

VIDEO

Manchester United bez većih poteškoća (4-1) obračunao se s istanbulskim Bašakšehirom u 4. kolu grupne faze Lige prvaka i tako se revanširao za poraz od turskog kluba u prethodnom kolu, a još jednu majstorsku partiju u dresu 'crvenih vragova' odigrao je Portugalac Bruno Fernandes.

Debitant u Ligi prvaka šokirao očajni United, Caicedo spasitelj
Debitant u Ligi prvaka šokirao očajni United, Caicedo spasitelj

Fernandes je zabio dva gola u prvih 20 minuta i tako olakšao posao suigračima u nastavku utakmice, a prvi gol je remek-djelo u stilu ikone s Old Trafforda, Paula Scholesa.

Upravo je legendarni veznjak ostao u čudu nakon što je Fernandes prepustio izvođenje penala Marcusu Rashfordu, umjesto da sebi priskrbi hat-trick.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Group H - Manchester United v Istanbul Basaksehir

- Ne razumijem. Bruno je dosad pucao sve penale kad je bio u igri, a sada je imao šansu zabiti hat-trick u europskoj utakmici. Stvarno ne razumijem, ali nema veze, pobijedili smo pa nema nikakve štete - zaključio je Paul Scholes.

POGLEDAJTE VIDEO: Drakeovo prokletstvo

Pokretanje videa...

00:50

- Na zadnjoj utakmici obećao sam Rashyju da će pucati sljedeći penal i evo, sjetio sam se. Nije važno tko zabija golove sve dok pobjeđujemo - objasnio je svoju gestu odlični Portugalac.

Ako je netko zaslužio da mu netko pokloni penal za samopouzdanje, onda je to definitivno Marcus Rashford koji je u nedavnoj utakmici s Leipzigom ušao s klupe i zabio dva gola pa prepustio izvođenje penala Anthonyju Martialu kako bi Francuz zabio svoj prvi gol sezone. 

Mladom engleskom napadaču se divna gesta isplatila, ne samo da je porastao u očima suigrača i javnosti, nego mu je Martial zahvalio asistencijom kojom je ovaj na kraju ipak došao do hat-tricka. 

Manchester utrpao pet komada Leipzigu, hat-trick Rashforda!
Manchester utrpao pet komada Leipzigu, hat-trick Rashforda!

United u posljednja dva kola igra teške utakmice protiv PSG-a i RB Leipziga, a bod iz te dvije utakmice bi im osigurao nokaut fazu Lige prvaka, ali Olle Gunnar Solskjaer želi dalje s vrha tablice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi