Obavijesti

Sport

Komentari 15

Solari: Oprostite Luki na izjavi, španjolski mu nije prvi jezik...

Solari: Oprostite Luki na izjavi, španjolski mu nije prvi jezik...
1

Trenera Reala pitali su slaže li se s Modrićem da ekipi nedostaje preciznosti, jedinstva i koncentracije. Također su podsjetili i na Modrićeve riječi da igrači "ne mogu svaki put ovako zas*ati stvari"

VIDEO

Trener europskog prvaka Real Madrida Santiago Solari ne slaže se s Lukom Modrićem koji je u nedjelju nakon poraza od Real Sociedada rekao kako momčadi nedostaje zajedništvo u pokušaju izlaska iz rezultatske krize.

No, očito u Realu odnosi nisu baš na najboljoj razini i svatko govori što hoće. Santiago Solari demantirao je Modrića te izjavio kako svi naporno rade kako bi izašli iz ove teške situacije

- Luka je elegantan igrač, izvan i na terenu, zato je dobio Zlatnu loptu. Svi radimo zajedno - izjavio je Solari u utorak na konferenciji za medije u Madridu upitan o Modrićevim riječima.

VIDEO

Pokretanje videa...

01:45

Na konferenciju za medije u sportskom kampu izašao je uoči kup utakmice protiv Leganésa.

- Moramo biti konkretni pred golom. Golovi su najteži u nogometu, na tome radimo - dodao je Solari.

Novinari su inzistirali da kaže slaže li se s Modrićem u ocjeni aktualne situacije, odnosno da ekipi nedostaje preciznosti, jedinstva i koncentracije. Također su podsjetili i na Modrićeve riječi u nedjelju da igrači "ne mogu svaki put ovako zasrati stvari", misleći na skrivljeni jedanaesterac u 3. minuti utakmice s Real Sociedadom.

"Oprostite Luki na tome, to (španjolski) mu nije prvi jezik. On je fantastičan igrač, zajedno se sve rješava, svi radimo da budemo bolji. Treneri, igrači, navijači...svi. Slažem se s Lukom da trebamo biti koncentriraniji i precizniji - zaključio je Solari.

Unatoč osvajanju Svjetskog klupskog prvenstva u prosincu Real Madrid je u prvenstvu nastavio s blijedim predstavama. Nakon što je s po 1-0 bio pobijedio posljednjeplasirane momčadi na tablici Huescu i Rayo Vallecano, odigrao je samo 2-2 kod Villarreala koji se također nalazi u zoni ispadanja. U nedjelju je pak neočekivano izgubio doma od jedanaestoplasiranog Real Sociedada.

Kraljevski klub sada ima deset bodova manje od vodeće Barcelone. Katalonci su u 18 utakmica postigli 50 golova, a madridski bijeli 26.

Real Madrid u srijedu na svom Santiago Bernabéu igra prvu utakmicu osmine finala španjolskog kupa protiv Leganésa, momčadi iz madridskog predgrađa koja ga je prošle sezone izbacila u četvrtfinalu kupa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling