Obavijesti

Sport

Komentari 156

Nevjerojatan gaf Austrijanaca: Stavili krivu zastavu Hrvatske, HNS je odmah uložio žalbu!

Nevjerojatan gaf Austrijanaca: Stavili krivu zastavu Hrvatske, HNS je odmah uložio žalbu!

Dan uoči susreta Lige nacija, na stadionu Ernst Happel organizatori su razvili austrijsku i hrvatsku zastavu. Obje su postavljene vertikalno, ali osim zastava, za 90 stupnjeva zarotiran je i hrvatski grb

VIDEO

Dan uoči utakmice šestog kola grupne faze Lige nacija protiv Austrije, hrvatska nogometna reprezentacija u Beču je odradila posljednji trening na kojemu je primijećena velika pogreška organizatora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' u Maksimiru 03:47

Naime, na stadionu Ernst Happel razvili su austrijsku i hrvatsku zastavu na kojoj je grb krivo orijentiran. Obje su postavljene vertikalno, ali osim zastava, za 90 stupnjeva zarotiran je i hrvatski grb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski nogometni savez je zbog ove neobične pogreške uputio žalbu kako bi se hrvatska zastava postavila u njezinom izvornom obliku. Austrijanci su se ispričali zbog neugodnosti pa su krivu zastavu skinuli i postavili pravu.

Hrvatska je u petom kolu Lige nacija pobijedila Dansku, zauzela prvo mjesto u skupini

Pitanje je samo kako se takva greška može potkrasti državi od koje smo udaljeni svega nekoliko sati vožnje i s kojom nas veže dobar dio povijesti. Srećom, HNS je upozorio austrijske kolege i situacija se razriješila nakon intervencije našeg saveza.

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Podsjetimo, Hrvatska može ispisati povijest i po prvi put ući u završnicu Lige nacija gdje još nismo igrali, a sutra od 20.45 'vatreni' će imati podršku 20.000 navijača. 

Hrvatska je u petom kolu Lige nacija pobijedila Dansku, zauzela prvo mjesto u skupini

Iz Hrvatske je organiziran i poseban navijački vlak koji kreće iz Zagreba s Glavnog kolodvora u nedjelju ujutro. A brojni navijači će u Austriju i autom pošto je Beč udaljen svega četiri sata vožnje

Izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije najavio je promjene u sastavu, dok je Mateo Kovačić istaknuo da će mu ovo biti posebna utakmica s obzirom na to da je u Austriji odrastao. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA NAVIJAČKA PJESMA S HILJSONOM I STOLETOM

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...