Obavijesti

Sport

Komentari 205

Nezadovoljni: Ogi Vukojević je otišao, ide li i Vedran Ćorluka?!

Nezadovoljni: Ogi Vukojević je otišao, ide li i Vedran Ćorluka?!
1

Ognjen Vukojević prvi se i službeno oprostio od reprezentacije. Blizu odlaska je i Vedran Ćorluka. Bio bi to teško nadoknadiv gubitak za izbornika Niku Kovača...

VIDEO

Ognjen Vukojević jučer se službeno oprostio od reprezentacije, uskoro će isto vjerojatno učiniti i Eduardo da Silva. Nije tajna da o oproštaju razmišljaju Ivica Olić, Stipe Pletikosa i Darijo Srna, a posve neočekivana je vijest da o okončanju reprezentativne karijere ozbiljno razmišlja i Vedran Ćorluka.

Tek mu je 28 godina, bio je jedan od naših najboljih igrača na Mundijalu u Brazilu, ali Čarli je očito frustriran sve lošijim odnosima unutar reprezentacije, kao i kroničnom ozljedom. Bolovi u tetivi s godinama su postali sve jači.

Još je bivši izbornik Igor Štimac prije godinu dana upozorio da tako više ne ide, da se Ćorluka strahovito muči i da bi najbolje bilo da bolove u tetivama riješi operacijom, na koju se Vedran još nije odlučio jer bi to značilo nekoliko mjeseci mirovanja. Nije tajna da Ćorluki i još nekolicini igrača ne paše strogi režim Nike Kovača. Jedva su dočekali jedan slobodan dan u Brazilu, a onda su završili na naslovnicama golih stražnjica i Kovač je ponovno stisnuo remen.

Jučerašnji oproštaj Ognjena Vukojevića od kockica, nakon što nije odigrao ni minute na Svjetskom prvenstvu, samo je potvrda da mnogi igrači ne žele više igrati za reprezentaciju, između ostalog i zbog načina na koji je vodi Niko Kovač. Vukojević je jučer zahvalio praktično svima, osim izborniku kojega nije ni spomenuo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iz nekog razloga Niko Kovač ga ne cijeni još iz igračkih dana i bilo je samo pitanje vremena kad će njihov odnos potpuno puknuti. I dok je odlazak Vukojevića bezbolan, a vjerojatno postoje i dobre alternative za Olića, Pletikosu te Eduarda, oproštaj Ćorluke već u 28. godini bio bi golemi, teško nadoknadiv gubitak za reprezentaciju.

Hrvatska naprosto već godinama ne može proizvesti stopera ni približno njegove klase. Nije to, nemojmo se zavaravati, ni Dejan Lovren.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu