Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

On nije poslušao 'luđaka': 'Ja samo želim obraniti svoj gol'

Jansson nije htio ispuniti moj zahtjev. To narušava moj autoritet i još ne znam kakve će to imati posljedice po njega, rekao je nakon utakmice Marcelo Bielsa misleći na Pontusa Janssona koji ga nije poslušao...

Foto: John Sibley
9 komentara

Epski događaj vidjeli smo na utakmici Leedsa i Aston Ville kada je Marcelo Bielsa oduševio sve nakon što je naredio svojim igračima da puste gol Aston Villi. No, jedan igrač ga nije poslušao. Dok su njegove kolege mirno stale i čekale da protivnik zabije gol, jedan je trčao za suparnicima i derao se na svoje suigrače zašto su stali. Njegovo ime je Pontus Jansson i on je žestoko naljutio 'luđaka'.

Championship - Leeds United v Aston Villa | Autor: ED SYKES Foto: ED SYKES

- Ja sam branič, želim da imamo netaknutu mrežu. Naporno radim 90 minuta da to ostvarim, pa mi je bilo teško pustiti drugu momčad da zabije - rekao je švedski branič. Mnogi su mislili da je Jansson nastavio igrati jer nije čuo Bielsu, no on je očito imao neke druge planove koji baš nisu najbolje sjeli njegovom šefu.

VELIKI EL LOCO Bielsa: Nismo im poklonili gol. Samo vratili onaj koji smo uzeli

-  Jansson nije htio ispuniti moj zahtjev. To narušava moj autoritet i još ne znam kakve će to imati posljedice po njega - rekao je Marcelo Bielsa koji baš ne trpi kada ga netko ne posluša.

PRIČA MARCELA BIELSE Kako je 'Luđak' iz Argentine doveo Leeds pred vrata raja...

El Loco je perfekcionist koji ne voli neposluh, a to je pokazao više puta tijekom svoje trenerske karijere. Igrače Lillea je često kažnjavao na treninzima zbog loših rezultata, a iz Lazija je otišao nakon samo dva dana jer nisu udovoljili njegovim zahtjevima. Jednostavno rečeno, Pontusu Janssonu se baš ne piše dobro..

 

Naši partneri pišu
Message