Sport

Komentari 52

Perišić bodri ekipu iz Rovinja, navijačima rekao: Večeras jače!

Perišić bodri ekipu iz Rovinja, navijačima rekao: Večeras jače!

Slikao je dres prebačen preko balkonske ograde i stavio emoji koji simbolizira molitvu, kao i hrvatsku zastavu. Teško je njemu bez momčadi, teško je i njima bez njega, no statistika nam ide u prilog

Hrvatska od 18 sati igra osminu finala Eura sa Španjolcima, a u sastavu 'vatrenih' neće biti onaj koji ih je na Europskom prvenstvu 2016. srušio briljantnim golom u 87. minuti. Neće biti Ivana Perišića.

POGLEDAJTE VIDEO: Kerum u Kopenhagenu

Perišić je dobio pozitivan test na korona virus koji ga je izbacio iz konkurencije, a trenutačno u rovinjskom hotelu odrađuje izolaciju. Zasigurno, to mu teško pada, no svojoj je ekipi na Instagramu poslao poruku podrške.

Slikao je dres prebačen preko balkonske ograde i stavio emoji koji simbolizira molitvu, kao i hrvatsku zastavu.

Ranije je objavio i video navijača iz aviona te im poručio: Večeras još jače!

Iako je Perišić jedan od naših najboljih igrača, onaj koji uvijek daje 100 posto i nerijetko zabija presudne golove, postoji i jedna dobra vijest. Dobra vijest? Hrvatska je sve natjecateljske utakmice koje je igrala bez Perišića pobijedila! Štoviše, u njima je primila samo jedan gol. Ali gotovo nevjerojatno zvuči da je takvih utakmica bilo svega pet! Pet susreta od 2011. godine, otkad je u reprezentaciji.

Nije igrao 2011. u prvoj utakmici playoffa za Euro 2012. protiv Turske u Istanbulu (3-0), pa je zbog ozljeda 2013. propustio Srbiju (2-0) i Wales (2-1), pa 2014. Maltu (2-0), te na kraju 2017. pobjedu nad Ukrajinom 1-0.

Da, u zadnje više od četiri godine Perija je odigrao sve natjecateljske utakmice, i kvalifikacijske i Lige nacija. Ma igrao je i skoro sve prijateljske, pa čak i protiv Gruzije i Tunisa! Zadnja utakmica koju je propustio bila je s Jordanom 15. listopada 2018.

Valjda će se dobar niz nastaviti...

 

Najčitaniji članci