Obavijesti

Sport

Komentari 11

Povratniku Gavranoviću plaća će biti manja, ali broj će biti isti

Povratniku Gavranoviću plaća će biti manja, ali broj će biti isti

Mariju Gavranoviću (31) ugovor s Dinamom istekao je 30. lipnja, on je zadnji trening odradio 24. lipnja, otišao je na odmor, a nakon samo mjesec dana švicarski reprezentativac ponovno će potpisati za "modre"

VIDEO

Dres s brojem 11 ga čeka. Nije počela nova sezona i Mario Gavranović ponovno će ga moći nositi na leđima. Ovih će dana švicarski reprezentativac potpisati ugovor s Dinamom do 2023. godine.

Pokretanje videa...

Dinamo pobijedio u Zaprešiću 00:49

Prije mjesec dana, točnije 24. lipnja, Gavro je odradio posljednji trening u Maksimiru. Ugovor mu je istekao 30. lipnja, a iz Zagreba je otišao nekoliko dana prije. Sad se vraća, mjesec dana kasnije, opet postaje igrač voljenog kluba.

Bio je Mario Gavranović u međuvremenu na odmoru. Grasshopper se spominjao kao njegova iduća destinacija. Švicarski velikan bori se za povratak u prvu ligu i napad je htio pojačati Gavranovićem, ali Zoran Mamić, sportski direktor i čovjek koji će ostati trener Dinama, ponovno je nazvao Marija i vratio ga u Maksimir.

Imao je Gavranović u svojem prvome boravku u Maksimiru plaću od oko 800.000 eura. Bio je jedan od najplaćenijih igrača od 2018. do lipnja 2020. godine, ali sad će imati manju plaću. U dvije i pol godine odigrao je 87 utakmica i zabio 37 golova. 

Gavranović ostaje u Dinamu!
Gavranović ostaje u Dinamu!

Marija znamo već desetak godina. Na njega nam je ukazao Ivan Rakitić dok su zajedno igrali za Schalke 04. Na Veliku Gospu 2012. godine Švicarska je na Poljudu pobijedila Hrvatsku 4-2. Dva je gola za goste zabio Mario. Tada nam je u razgovoru otkrio da je Dinamo njegova velika ljubav.

- Dinamovac sam oduvijek, a cijela moja obitelj navija za Dinamo. Odgajan sam sa velikom ljubavi prema klubu iz Zagreba - rekao je Gavranović.

Jedva je dočekao da dođe u Dinamo iz Rijeke 2018. godine. Kad je Bruno Petković "eksplodirao", Gavranović je pao u drugi plan. Samo je sedam puta u posljednje dvije sezone odigrao po 90 minuta, ali Gavro je "lisac", igrač koji ima nos za gol, ima znanje i iskustvo. S posudbe se iz Intera vraća Komnen Andrić, ali pitanje je hoće li on ostati u Maksimiru. Bruno Petković trebao bi Dinamu pomoći u europskim utakmicama, a teško je očekivati da i nakon toga ostane u Zagrebu. Petković, Gavranović, Kulenović. To su rješenja u napadu Dinama za početak iduće sezone.

Mirko Marić i Antonio Mirko Čolak su napadači o kojima se možda i razmišljalo u Maksimiru, ali oni su u ovom trenutku preskupi. Osijek i Rijeka na njima žele puno zaraditi, a Dinamo neće toliko plaćati za napadače iz HNL-a.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante