Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Priznanje za žensku košarku: Hrvatica pozvana u NBA kamp

Nika je poziv za globalni kamp dobila zahvaljujući tome što je bila jedna od najboljih na regionalnom kampu i nije dugo trebalo da stigne poziv od NBA I FIBE za Ameriku...

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1 komentara

Košarkašica ŽKK Trešnjevke Nika Mühl (18) dobila je najbolje moguće priznanje za dosadašnji rad. Mlada košarkašica jedna je od sretnica koje su pozvane na kamp "košarka bez granica" kojeg organiziraju NBA i FIBA. Kamp će se održati u Charlotteu od 14-18. veljače za vrijeme All Star vikenda gdje će pohoditi najveće zvijezde najbolje košarkaške lige svijeta.

Košarkašice i košarkaši će po cijele dane učiti od najboljih NBA stručnjaka koji su obilježili košarku. Od zanimljivih treninga pa do raznih seminara gdje će stručnjaci savjetovati mlade nade, što će im sigurno biti od nevjerojatnog značaja za budućnost.

Nika je poziv za globalni kamp dobila zahvaljujući tome što je bila jedna od najboljih na regionalnom kampu i nije dugo trebalo da stigne i poziv za Ameriku. Tako je mlada košarkašica Trešnjevke dobila priliku da kao jedna od 24 najbolje košarkašice 2001. godišta iz cijelog svijeta,sudjeluje na ovako velikom događaju što je ogromno priznanje za nju.

Naši partneri pišu
Message