Sport

Komentari 34

Procurio razgovor Guardiole i Ronalda: 'Ne mogu garantirati da ćemo moći živjeti zajedno'

Procurio razgovor Guardiole i Ronalda: 'Ne mogu garantirati da ćemo moći živjeti zajedno'

Talijanska La Repubblica izašla je u javnost s privatnim razgovorom Pepa Guardiole i Cristiana Ronalda, zbog kojeg portugalska zvijezda na koncu nije stigla na Etihad već Old Trafford

Oko povratka Cristiana Ronalda u Manchester United sve se više-manje zna. Portugalac je napustio Juventus nakon što je ispraznio ormarić u svlačionici, posjetio trening-kamp nakratko pozdravivši se sa suigračima pa se privatnim avionom zaputio na Otok.

POGLEDAJTE VIDEO: Zadnji Ronaldov trofej u Juveu

Prvotno je trebao u Manchester City, no transfer u redove ljutitog gradskog rivala 'crvenih vragova' je propao, zbog čeka je jedan navijač Manchester Uniteda platio Ronaldovim dresom i postao viralan.

A sada je talijanska La Repubblica izašla u javnost s privatnim razgovorom Pepa Guardiole i Cristiana Ronalda, zbog kojeg portugalska zvijezda na koncu nije stigla na Etihad već Old Trafford.

- Dođeš li k nama, pokušat ćemo živjeti skupa, ali ništa ti ne mogu garantirati - navodno je Guardiola rekao Ronaldu.

A onda je uslijedio i poziv sir Alexa Fergusona. Ronaldu je bio kao otac i slijedom svih događanja, 36-godišnji golgeterski superstar odlučio je vratiti se u klub koji ga je vinuo u svjetske visine.

Guardiola je govorio i na press konferenciji taman dok se cijela saga odvijala.

- U takvoj poziciji, ja sam trenutačno više nego oduševljen momčadi koju imamo i tako će ostati - rekao je španjolski strateg.

A onda i uoči utakmice s Asenalom.

- Rekao bih da frustriranost nije prava riječ. Imamo sjajnu momčad zbog koje se cijelo vrijeme zahvaljujem klubu. Nismo frustrirani, dobro je da se igrač poput Cristiana vratio u Englesku i Premier ligu. To je dobra vijest - rekao je za BT Sport.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE VASO VS. CROATA:

Najčitaniji članci