Obavijesti

Sport

Komentari 14

Ronaldinho izašao iz zatvora: Platio je 1.6 mil. $ jamčevine!

Ronaldinho izašao iz zatvora: Platio je 1.6 mil. $ jamčevine!
4

MASNA ODŠTETA Braća su u zatvoru provela 32 dana, a njihov je odvjetnik uspio dokazati sudu da bivša zvijezda Barcelone i njegov brat trebaju biti pušteni, ali uz veliku jamčevinu

Ronaldinho Gaucho i njegov brat izašli su iz zatvora u Paragvaju. Za svakoga od njih plaćena je jamčevima od 800.000 dolara, odnosno, ukupnih 1.6 milijuna dolara.  Do suđenja će Ronaldinho ostati u kućnom pritvoru u Asuncionu, javlja Marca

Braća su u zatvoru provela 32 dana, a njihov je odvjetnik Gustavo Amarilla uspio dokazati sudu da bivša zvijezda Barcelone treba biti puštena iz zatvora zajedno sa svojim bratom, iako je to prvotno odbijeno jer 'sud nije dobio dovoljno informacija oko toga u kakvoj će se kući Ronaldinho i njegov brat nalaziti za vrijeme kućnog pritvora'. 

Ronaldinho je objavio poruku iz zatvora: Opet ćemo zaigrati...
Ronaldinho je objavio poruku iz zatvora: Opet ćemo zaigrati...
Paraguay police question Ronaldinho over alleged

Podsjetimo, braća su u zatvoru završila nakon što su uhićeni s lažnim putovnicama. Vrijeme u Asuncionu provest će u hotelu, a cijelo će vrijeme biti pod policijskim nadzorom.

Hotel u kojemu će se nalaziti je Hotel Palmaroga, tek nedaleko od zatvora u kojemu su proveli prošlih mjesec dana. 

No, ne može se reći da se činilo kao da je Ronaldinhu u zatvoru bilo jako loše. Izgledao je poprilično opušteno u 'natikačama' i širokoj majici uz prepoznatljivi osmijeh, a osim toga zaigrao je i osvojio nogometni turnir koji je ondje organiziran tako da mu ni ono po čemu je najpoznatiji nije nedostajalo.