Obavijesti

Sport

Komentari 218

Ronaldova sestra divlja zbog Modrića: Spominje čak i mafiju

Ronaldova sestra divlja zbog Modrića: Spominje čak i mafiju
1

Ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i ku*vinih sina novca. Božja moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, no ne zakaže, napisala je Elma Aveiro na Instagramu, sestra Cristiana Ronalda

VIDEO

Ljudi bliski Cristianu Ronaldu opet nisu dobro primili vijest da je nagrada za najboljeg nogometaša svijeta otišla u ruke Luke Modrića, a ne portugalskog napadača, koji se, baš kao ni Leo Messi, nije ni udostojio doći u Pariz na svečanu dodjelu.

VIDEO Modrićev život: Od izbjeglice do najboljeg na svijetu

Pokretanje videa...

01:49

Elma Aveiro i Miguel Paixao, Ronaldova sestra i prijatelj, žestoko su kritizirali novinare i časopis France Football što nisu nagradu dodijelili kapetanu Portugala.

- Na nesreću, ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i k... sina novca. Božja moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, no ne zakaže - poručila je Aveiro na Instagramu gdje je objavila Ronaldovu fotografiju s ranije osvojenom Zlatnom loptom.

Ronaldo je osvojio posljednja dva izdanja najstarije i najprestižnije nagrade u povijesti nogometa, samo on i Messi osvajali su Zlatnu loptu zadnjih 10 godina, a njihov duopol sad je prekinuo Luka Modrić.

Modrić: Pobjeda nogometa! Ovo je i za Xavija, Iniestu...
Modrić: Pobjeda nogometa! Ovo je i za Xavija, Iniestu...

- Samo je nedostajalo još ovo. Nevjerojatno je što se radilo ove godine - ustvrdio je pak Miguel Paixao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A CEREJA NO TOPO DA VERGONHA E DO ROUBO… Só Faltava mesmo isto!! Absolutamente inacreditável o que foi feito, este ano, a grande falta de respeito porque quem realmente dentro das 4 linhas fez mais do que o suficiente para ser considerado o melhor mais uma vez. Muitos vão dizer que digo isto apenas por ser amigo, mas não, Mais do que isso, sou justo, e não me esqueço dos factos. Factos esses que falam por si e que, por mais que não quisessem que o @cristiano ganhasse , não poderiam nunca, mas mesmo nunca, passar por cima dos números reais da história do futebol e claramente fechar os olhos a quem realmente foi o melhor do mundo em mais uma época. A verdade é que: | ⚽ - Ninguém marcou mais em 2017/18 do que o Ronaldo, com 54 golos oficiais; | ⚽ - Foi o melhor marcador da Champions League pela 6.ª vez consecutiva, com 15 golos; | 🏆 - Conquistou Champions League, Mundial de Clubes, Supertaça Europeia e Supertaça de Espanha; (marcando golos decisivos) | ⚽ - Protagonizou o feito mais assinalável e memorável do Mundial 2018, com o hat-trick frente à Espanha; | ⚽ - Tornou-se o primeiro jogador do Mundo a marcar em fases finais de 9 grandes competições consecutivas de selecções; | ⚽ - Tornou-se o primeiro jogador do Mundo a ultrapassar a marca dos 400 golos oficiais nas 5 grandes ligas europeias; | ⚽ - Marcou em Turim, ainda pelo Real, o melhor golo do ano e provavelmente o melhor da história da Champions League; | ⚽ - Entre todos os candidatos à Bola de Ouro, nenhum está a ter um arranque de temporada tão esmagador, com golos , Assistências e grandes exibições ; caso consigam contrariar estes dados apresentem .🤷🏻‍♂️ Contra factos não há argumentos #CR7 #TheBestEver Uma coisa é certa, ainda vão ter que “aturar” o melhor de sempre por muito tempo ☝️🙌🏻💪. A história continua 😀🙌🏻🤴#CR7 #TheBest #ProudOfYouBro #Living7egend #NadaContraoGrdJogadorModric #MasContraFactosNaoHaArgumentos 🤷🏻‍♂️☝️🤜🏻🤛🏻

Objavu dijeli Miguel paixão (@miguelpaixao7)

On i Ronaldova sestra također su žestoko kritizirali i rezultat dodjele nagrada u Monacu i Londonu. 

- Onoga koji je i više nego dovoljno napravio da bude još jednom proglašen najboljim, nimalo se ne poštuje. Činjenice govore same za sebe. Oni koji ne žele da Cristiano bude nagrađen nikada neće moći prijeći preko brojeva iz nogometne povijesti. On je najbolji nogometaš svijeta i ove godine - dodao je Ronaldov prijatelj.

Rezultati izbora:

  • 1. Luka Modrić 753
  • 2. Cristiano Ronaldo 476
  • 3. Antoine Griezmann 414
  • 4. Kylian Mbappe 347
  • 5. Leo Messi 280
  • 6. Mohamed Salah 188
  • 7. Raphael Varane 121
  • 8. Eden Hazard 119
  • 9. Kevin de Bruyne 29
  • 10. Harry Kane 25

Ronaldov menadžer Jorge Mendes u vrijeme dodjele Zlatne lopte bio je u Italiji, na svečanosti na kojoj su se dodjeljivale nagrade za talijansku ligu. Kad su mu novinari dobacili da je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu, Mendes je rekao sam jednu rečenicu:

- Da, ali Ronaldo je najbolji svih vremena.

Slično je bilo i kad je Luka Ronaldu ispred nosa uzeo Uefinu nagradu za najboljeg igrača Europe i Fifinu nagradu 'The Best'.

- Nogomet se igra na terenu, a tamo je nagradu zaslužio Cristiano Ronaldo. Zabio je 15 golova i nosio je Real do Lige prvaka. Ovo je smiješna i sramotna odluka! Pobjednik uopće nije bio upitan jer je Ronaldo najbolji - rekao je Jorge Mendes, Ronaldov menadžer.

'Sine moj, ja sam najponosniji ćaća na svitu. Ti si moj genij'
'Sine moj, ja sam najponosniji ćaća na svitu. Ti si moj genij'

Ronaldo je s Real Madridom treću godinu zaredom osvojio Ligu prvaka i bio je najbolji strijelac tog natjecanja, no ljetos je s Portugalom ispao u osmini finala Svjetskog prvenstva od Urugvaja.

Savršena godina: Je li najbolji igrač svijeta? A nego što je?!
Savršena godina: Je li najbolji igrač svijeta? A nego što je?!

Prešao je zatim u Juventus gdje je s deset pogodaka najbolji strijelac talijanskog prvenstva, zajedno s Krzysztofom Piatekom iz Genoe, koji je također postigao deset golova.

Ronaldo se u ponedjeljak navečer nakon dodjela nagrada nije oglasio. On i Modrić igrali su zajedno u Realu od ljeta 2012. do ljeta 2018. godine. Modrić je prošle godine bio peti u izboru za Zlatnu loptu.

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 218
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući
VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre

Matej Marković nastradao je u sudaru s igračem Istre Mladenom Devetkom. Izgledao je dezorijentirano, a kako se ništa ne smije riskirati kada je u pitanju udarac u glavu, trener Rudeša ga je izvadio iz igre. Istra je na kraju slavila 3-1