Sport

Komentari 0

Sam nakon loma nogu u misiji vjenčanje: Došetat će do oltara

Sam nakon loma nogu u misiji vjenčanje: Došetat će do oltara

Samantha Cerio (22), gimnastičarka koja se teško ozlijedila nakon vježbe na parteru, operirala je koljena. U lipnju se treba udati za zaručnika Treya Wooda i vjenčanje ne planira odgađati. Cilj joj je prohodati u dva mjeseca

Američka gimnastičarka Sam Cerio (22) ima jasan cilj - prohodati do lipnja i u vjenčanici došetati do oltara na svom vjenčanju.

Ona se teško ozlijedila na sveučilišnom natjecanju u Louisiani. Prilikom vježbe na parteru nezgodno je doskočila, dislocirala oba koljena i potrgala ligamente. Natjecanje je bilo prekinuto na više od pola sata, a Amerikanka je vrištala od bolova. Ubrzo je objavila kraj karijere, ali glavni motiv da što prije prohoda joj je vjenčanje. Za dva mjeseca se treba udati i ni ne pomišlja na odgađanje najvažnijeg datuma u životu.

- Želja joj je za dva mjeseca došetati do oltara, želi se udati. Nadamo se da će uspjeti otkrio je njezin trener Jeff Graba nakon što ju je posjetio u bolnici.

-  Trenutak u kojem se ozlijedila je bio jedan od najtežih u mojoj karijeri. Rekao sam je da je volim i da sam uz nju, a ona mi je poručila da se vratim i pripremim ostale djevojke za natjecanje - kaže Graba.

Slomljene su joj obje noge, objavila je kraj karijere, a sada ima samo jedan cilj - oporaviti se do lipnja kako bi mogla u vjenčanici došetati do oltara i udati se za zaručnika Treya Wooda na ceremoniji u Alabami.

Pozor! Video je uznemirujućeg sadržaja:

Nakon teške ozljede objavila kraj karijere

- Bio je to moj posljednji nastup kao gimnastičarke. Nakon 18 godina napuštam ovaj sport i ne mogu biti ponosnija jer me gimnastika napravila ovakvom osobom. Naučila me napornom radu, poniznosti i privrženosti. Stavila je pred mene brojne zapreke i naučila me što znači biti posvećen nečemu.

- Nikad nisam mislila da će me tako testirati, nije završilo kako sam se nadala, ali nikad ne završi. Hvala svima na sveučilištu Auburn što su napravili okruženje koje sam zvala domom - napisala je Samantha Cerio na Instagramu nakon teške ozljede.

Sada je čeka intenzivni oporavak, vjenčanje za voljenog Treya, a nakon toga diploma iz područja svemirskog inženjerstva i posao u američkoj multinacionalnoj kompaniji Boeingu.

 

 

Najčitaniji članci