Sport

Komentari 17

Šerif: U Kobejevom helikopteru je bilo ukupno devet ljudi...

Šerif: U Kobejevom helikopteru je bilo ukupno devet ljudi...

Bili bismo iznimno bezosjećajni i ne bismo pokazali poštovanje prema obiteljima preminulih kada bismo ranije otkrili njihov identitet. Zamislite da je to netko vaš i to saznate preko TMZ-a, rekao je šerif...

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena, Kobe Bryant (41), poginuo je u padu helikoptera u nedjelju ujutro prema lokalnom vremenu u Calabasasu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. 

Prema tvrdnjama šerifa Alexa Villanueva, devet osoba, pilot i osam drugih, bili su u helikopteru u trenutku pada.

- Bili bismo iznimno bezosjećajni i ne bismo pokazali poštovanje prema obiteljima preminulih kada bismo ranije otkrili njihov identitet. Zamislite da je to netko vaš i to saznate preko TMZ-a - rekao je šerif.

Kasnije je potvrđeno kako je među žrtvama pada aviona bio dio druge obitelji, bejzbolski trener sveučilištea u okrugu Orange John Altobelli (56), njegova supruga Keri i kći Alyssa, koja je trebala zaigrati na turniru kao i Kobejeva kći.

Poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je radila u jednoj privatnoj osnovnoj školi u okrugu Orange, mlada košarkašica Payton i njena majka Sarah Chester, kao i pilot Ara Zobayan.

- Pričekat ćemo da mrtvozornik obavi svoj posao.

Podsjetimo, Kobe Bryant putovao je na košarkaški turnir s kćeri Giannom kada se helikopter srušio.

Ondje je trebao biti kao počasni gost. Na turniru je trebala igrati i njegova kći zbog koje je počeo nakon umirovljenja opet pratiti košarku.

Direktor turnira za djevojčice potvrdio je CNN-u da su Kobea očekivali na turniru, a informaciju je na Twitteru objavio i najpoznatiji NBA novinar, ESPN-ov Adrian Wojnarowski.

- Kobe Bryant putovao je na košarkaški turnir s kćeri Giannom kada se helikopter srušio. Među putnicima su bili još jedan igrač i roditelj - napisao je Wojnarowski.

Najčitaniji članci