Sport

Komentari 13

Shields: I brat mi je tu! Ivana, ovo ti je za sladoled... Neću ga

Shields: I brat mi je tu! Ivana, ovo ti je za sladoled... Neću ga

Amerikanka koja je ušla u povijest boksa nakon pobjede nad Ivanom Habazin nije zaboravila na polubrata koji je premlatio Ivanina trenera, ali ni na šou koji je Habazin priredila na vaganju

Ivana Habazin (30) izgubila je u meču života od Claresse Shields (24) i nije uspjela doći do naslova svjetske prvakinje u WBO i WBC verzijama u supervelter kategoriji.

Shields je kontrolirala meč svih deset rundi, dvaput je bacala Hrvaticu na pod i zasluženo je postala prva osoba u svijetu boksa koja je došla do naslova u tri težinske kategorije u samo 10 profesionalnih borbi.

- Ja sam broj jedan, najbrži šampion u povijesti! Obitelj mi je tu, i brat je došao... - posebno je naglasila Shields nakon meča iako je baš njezin brat onako mučki s leđa pretukao Ivanina 71-godišnjeg trenera Jamesa Alija Bashira prije tri mjeseca.

Bashir nije mogao biti s Ivanom u kutu, ali oporavio se i bodrio ju je iz prvih redova.

- Nije bilo kako sam htjela, a nadam se će se Ivana sad vratiti kući u Hrvatsku i biti prvakinja neki drugi put, ali protiv nekog drugog. Ja sam broj jedan - rekla je Shields.

Osvrnula se i na šou koji je Habazin priredila na vaganju kad je pitala Shields želi li malo sladoleda, aludirajući na njene probleme s kilažom.

- Uzvratila sam joj za sladoled na vaganju. Ne, neću sladoled! A onaj udarac kojim sam je rušila bio je udarac kroz nju, ne u nju. To mi je savjetovao trener. Što dalje? Ma, ni jedna boksačica nije spremna za mene, ona mi ništa nije mogla - zaključila je Claressa Shields u subotu rano ujutro po hrvatskom vremenu u Atlantic Cityju.

Najčitaniji članci