Sport

Komentari 12

Snimke iza kulisa KSW-a: 'Meni daj hrenovke, a Croati odrezak'

Snimke iza kulisa KSW-a: 'Meni daj hrenovke, a Croati odrezak'

Saša Drobac iz ATT-a šalje nam videomaterijale za vlog. Možemo vidjeti kako izgleda život boraca uoči borbe u organizaciji poput KSW-a. Barrio je ružno sanjao, Erslan je tražio hrenovke, a Pejić je najavio velike stvari

Hrvatski MMA borci u subotu od 20 sati idu u "bitku za Varšavu". Mislimo tu na Filipa Pejića, Francisca Croatu Barrija i Ivana Erslana, koji će se s Tomaszom Narkunom boriti za KSW-ov pojas u poluteškoj kategoriji. Na putu s dečkima iz ATT-a su glavni trener Dražen Forgač te Saša Drobac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Potonji za 24sata snima i vlog pa možemo vidjeti kako se dečki provode u poljskoj prijestolnici. Borba se bliži, naši borcu su u petak odradili vaganje i sve je prošlo urednom.

- Sanjao sam da sam ubio nekog, pa da su ubili mene... Da sam pao s motora, da su me lovili - pričao je simpatični Barrio kolegama na putu prema KSW-ovu stožeru, gdje su akteri spomenutog spektakla odradili službeno fotografiranje.

- Super su ovi KSW-ovi uredi, organizacija je na razini - ustvrdio je Forgač, glavni čovjek zagrebačkog ATT-a, a Barrio se ubacio:

- FNC (Forgačeva organizacija op. a.) će za par godina biti veći - našalio se argentinsko-hrvatski borac.

- Ma što za par godina, za mjesec dana - kazao je Forgač kroz smijeh.

Kako to sve izgleda iza kulisa pogledajte ovdje: