Obavijesti

Sport

Komentari 14

'Srpski rukometaši igraju na nivou mjesne zajednice'

'Srpski rukometaši igraju na nivou mjesne zajednice'
1

Navijači su ogorčeni nakon teškog debakla Srbije u ogledu s Poljskom. Žele odlazak trenera Jovice Cvetkovića, igru svoje momčadi vide sramotnom

VIDEO

Srbija je na SP u Hrvatskoj došla s velikim ambicijama. Ne bez razloga, i mnogi stručnjaci su tvrdili da su baš Srbi 'dark horse' turnira. Izbornik Jovica Cvetković okupio je igrače iz Portlanda, Gummersbacha, Montpelliera, Szegeda, Veszprema, Torrevieje, Celja... Napravili su nered Egiptu na startu, Dance dugo držali za onu stvar, a onda 'pukli' od Brazila. Preko Norveške su našli put do Zadra, tamo uzeli bod Nijemcima, a onda - debakl.
- Mnogi su nas pokušali razbiti i nisu uspjeli. Poljacima je to uspjelo, čestitam im na tome - rekao je nakon poraza 35-23 kapetan Srbije Mladen Bojinović. Bilo je i 17 razlike, potpuni raspad sistema. Izbornik Cvetković za poraz je okrivio - sustav natjecanja?!
- Surov je ovaj sustav turnira, 16 igrača je premalo da bi ih mogao rotirati - kaže Cvetković, pri čemu je zaboravio da 16 igrača u rotaciji imaju i sve ostale momčadi. Pa tako i ti Poljaci, koji su ih 'rastavili na proste faktore'.
"Koja sramota, neviđena! Definitivno najveći gubitnici prvenstva", navijački je komentar na jednom od srpskih portala.
"Poljaci su strašne srpske orlove pretvorili u male vrpačiće", kaže drugi komentar, a i većina ostalih su na istom tragu.
"Ua luzeri, sramotna igra, rukometna velesila nas je rasturila", "Ajd' sto smo izgubili, nema veze, ali predati se vec u 15 minuti utakmice je sramota", "Katastrofa, ovi igraju na nivou mjesne zajednice", "Potpuno bez snage, volje i ideje", "Bruka! Ja razumijem da su umorni i da ne mogu održati nivo, ali ovako da ih zgaze... Strašno...", samo neki od njih. Dio navijača i dalje je uz reprezentaciju, govore kako je "iduće prvenstvo njihovo", a u depresiji nije ni izbornik Cvetković.
- Okrećemo se idućoj utakmici, želimo što bolje odigrati turnir do kraja - rekao je trener koji je već najavio odlazak. Zbog atmosfere oko reprezentacije, odnosa medija prema njemu i igračima, a navodno ne vlada idila ni između njega i igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu