Obavijesti

Sport

Komentari 128

Stojko i Dino, vrijeme je da za ovo preuzmete odgovornost...

Stojko i Dino, vrijeme je da za ovo preuzmete odgovornost...
1

STOJKO I DINO Oni su izabrali najprije Ivicu Skelina pa Dražena Anzulovića, odlučili da ne žele Amerikanca u reprezentaciji. I promašili. Vrijeme je za ostavke jer to je to od naše košarke do 2021.

VIDEO

Nema više! Nema zavaravanja. Hrvatska je izgubila i u Poljskoj 79-74 i nema više te matematike koja nas može odvesti na Svjetsko prvenstvo. Gotovo je.

Eliminirani smo 99.9 posto.

Pa, pa, SP! Hrvatska je s NBA igračima izgubila i od Poljaka!
Pa, pa, SP! Hrvatska je s NBA igračima izgubila i od Poljaka!

Netko je jednom rekao - kako to da naši košarkaši nemaju nadimak?! Mislim, nogometaši su Vatreni, rukometaši Kauboji, vaterpolisti Barakude... A košarkaši - ništa! E pa odgovor je jednostavan, nemaju ga jer ga jednostavno nisu zaslužili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svašta smo doživjeli od naših košarkaša u zadnjih 20 godina. I da nam košarkaške lekcije drže Rumunjska ili Nizozemska, da gubimo opet i opet iznova na najrazličitije moguće načine, čak i kad imamo dva NBA superstara poput Darija Šarića i Bojana Bogdanovića kao ovaj put u Gdanjsku. I još dvojicu NBA igrača Zubca i Žižića.

Ali sve to ne vrijedi ništa kad klincima od 20 i koju godinu lopte pod košem kupi čovjek koji se upravo vratio iz mirovine da bi igrao za Poljsku. Nema im tko igrati...

Zlobnici bi rekli - taj Adam Hrycaniuk je ionako godište Rađe i Stojka. Mogli su se njih dvojica skinuti pa nam ne bi poljski centar ubacio 14 koševa i ulovio 9 lopti. Ah, ne, zaboravili smo, pa oni se nisu odazivali ni dok im je bilo jedva 30.

Za prvog čovjeka Saveza Stojka Vrankovića i njegovog pomoćnika Dina Rađu utakmica u Poljskoj trebala bi biti konačni dokaz da je vrijeme da odu.

Zašto? Zato jer su najodgovorniji što NBA igrače s prosjekom 14, 15 koševa u najboljoj ligi svijeta, zvijezde prve petorke Sixersa i Pacersa poput Šarića i Bogdanovića, vode treneri, ajmo reći skromnih mogućnosti poput Ivice Skelina do jučer ili Dražena Anzulovića danas.

Dovoljno je bilo vidjeti samo minutu odmora. Poljskog izbornika Taylora kako crta jednu, dvije akcije unaprijed, do u detalje. Pa kaže svakom igraču da lopta ide u žutu zonu, zelenu zonu ili crvenu... Što god to značilo.

A s druge strane našeg Zulu prekriženih nogu kojem je samo još mali macchiato s hladnim mlijekom nedostajao da to bude copy paste poza s nedjeljne špice. Njemu tabla ne služi ničemu. I nije jedini.

Naši treneri minutu odmora koriste za budalaste savjete tipa: ‘Imamo još dva faula do bonusa’.

Šarić ga je samo blijedo gledao i nije ni moglo drukčije završiti.

Gasi svjetlo, gotovo je s našom košarkom do 2021. godine. Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre nismo ni zaslužili.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića