Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
31 komentara

To je najjači udarac na svijetu! Tyson, nova snimka: I'm back

Brzina kretanja i silina udarca opet su nevjerojatni. Kaže da se sprema samo kako bi odradio pokoji revijalni meč, skupio novac za pomoć beskućnicima i ovisnicima, ali... Djeluje razorno kao nekad

Foto: instagram/mike tyson
31 komentara

Kaže kako se sprema samo da 'mogao odboksati tri-četiri runde u humanitarne svrhe', ali kako sumanuto jako udara i kako se brzo kreće... Sve je rekao sam, u stilu Michaela Jordana: I'm back. Vratio sam se! Pogledajte novi video s treninga 'sjedokosog ubojice', Mike Tysona (53):

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO TYSON UDARA

Naravno da godine idu i Iron Mikeu, naravno da više ne može sa 20-ak godina mlađima ući u meč koji traži kondiciju, izdržljivost i energiju mladosti, ali te tri-četiri runde koje spominje...

Ovako, gledajući ga kako zastrašujuće udara fokusere, nemoguće je oteti se dojmu kako bi te tri-četiri mogao odboksati: s bilo kim. Pa ako prođe barem jedan udarac - nema toga tko bi ostao budan.

BARE KNUCKLE FIGHT Tyson na stolu ima 20 milijuna za boksački meč bez rukavica!

Deset godina čovjek nije trenirao boks, a vjerojatno bi 99% boraca da zaozbiljno mora s njim u ring prije borbe najviše visilo na wc-u. Ionako mu nude 20 milijuna za samo jednu borbu. Na gole šake.

- Istina, osjećam kako sam već u dobroj formi, ali cilj je samo jedan: pomoći beskućnicima. I ovisnicima, kakav sam i sam bio - kaže Tyson.

KAKVA TRANSFORMACIJA Pogledajte kako izgleda Tyson! Pa nije čudo da se vraća u ring

Kako udara i koliko se brzo kreće, nije s njim bezopasno odigrati ni revijalnu partiju šaha, a ne boksačku borbu. Uglavnom, revijalno ili ne... Navijači jedva čekaju - Tysona opet u ringu.

Foto: Pixsell, Instagram

 

Naši partneri pišu
Message