Sport

Komentari 2

UFC borac u elementu: Vratio se po 'osvetu' za razbijenu glavu

UFC borac u elementu: Vratio se po 'osvetu' za razbijenu glavu

'Uzvrat, druga runda!', poruka je UFC borca Meraba Dvalishvilija (30, 12-4) zaleđenom jezeru na koje se vratio po 'revanš' jer si je prije par dana pri skoku u vodu razbio glavu

Ljudska glupost nema granica, a pokazao je to i UFC-ov borac u bantam kategoriji Merab Dvalishvili (30, 12-4). Par dana nakon što je na društvenim mrežama objavio fotografije i video krvave glave nakon što se razbio pri skoku u zaleđeno jezero, ovaj je Gruzijac sad napravio i 'nastavak priče'.

Podsjetimo, mislio je da je led tanji pa je odlučio skočiti na glavu i - žestoko pogriješio.

"Pomislio sam da je lijep dan za trening i trčanje u parku. Vidio sam jezerce i mislio sam da je prekriveno snijegom. Ispostavilo se da je bila zaleđeno, a bilo je i grančica koje su virile. Čim sam probio led osjetio sam kako mi koža otpada. Međutim, ništa nije bilo bolnije nego kad su je vraćali. Sada je sve u najboljem redu", napisao je gruzijski borac.

Nastavak priče je da se ovaj put vratio sa zaštitnom opremom kako ga protivnik ne bi mogao iznenaditi. Umalo je pao s grane prilikom 'revanša', ali uspješno je izbatinao površinu jezera i razbio led te slavio prekidom nakon par trenutaka i opasnosti od smrzavanja. 

"Nisam toliko lud, druga runda je samo šala", poručio je na Instagramu da ne bi došlo do zabune.

Najčitaniji članci