Sport

Komentari 3

Uh, strašno: Weidman objavio rendgenske snimke loma noge

Uh, strašno: Weidman objavio rendgenske snimke loma noge

"All-American" se ozlijedio praktički nakon prvog udarca u borbi protiv Halla. Weidman je poslao 'low kick' kojeg je ovaj odlično obranio, a njemu je puknula noga

Bivšem UFC-ovom prvaku srednje kategorije Chrisu Weidmanu nikako da krene nabolje. U posljednjih šest godina američki je borac tek dvije puta pobijedio (Gastelum, Ahmedov), dok su ga porazili čak šest puta.

Od posljednjeg se tek treba oporaviti, a za to će trebati vremena. Weidman je proteklog vikenda doživio poraz od Uriaha Halla nakon loma noge koji je neodoljivo podsjetio na njegovu borbu protiv Andersona Silve, samo što je tog puta pukla Brazilčeva noga.

Borba je trajala svega desetak sekundi. Weidman se ozlijedio nakon što je njegov pokušaj 'low-kicka' neslavno završio. 

"All-Americana" su hitno operirali u bolnici, a on je danas objavio rengenske slike noge prije i nakon operacija. Pukla mu je tibija kroz koju je umetnuta metalna šipka.

Liječnici su mu, navodno, rekli da će samostalno moći hodati za otprilike dva mjeseca, a da bi se treninzima mogao vratiti nakon pola godine. Pauza bi mogla potrajati i dulje od toga pa ne znamo koliko je realno očekivati njegov povratak u najpoznatiju MMA organizaciju u svijetu.

Da stvar bude bizarnija, upravo je Hall 'poslao' i Andersona Silvu u mirovinu, a možda će i Weidmana.

Najčitaniji članci