Obavijesti

Sport

Komentari 57

'Vatreni' gledali NBA, dobili i dresove, družili se s tenisačima

'Vatreni' gledali NBA, dobili i dresove, družili se s tenisačima
5

Dva dana uoči utakmice protiv Perua u Miamiju hrvatski su nogometaši bili gosti na utakmici Miami Heata i New York Knicksa te uživali u društvu hrvatskih iseljenika s Floride

VIDEO

Osim sunca, radosti ponovnog okupljanja nakon teško izborenog SP-a, najbolji hrvatski nogometaši boravak u SAD-u koriste i za zbližavanje.

Dio team buildinga, koji će, nadamo se, rezultate pokazati u Rusiji, bio je i odlazak na NBA utakmicu između Miami Heata i New York Knicksa (119-98). Tamo ih je dočekalo iznenađenje - NBA dres!

 

Enjoying NBA game with my Croatian teammates 🏀 #heatknicks #miamiheat #nba

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official)

 

Amazing... thanks a lot @nba 🙏🏀

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

A i dvojici hrvatskih tenisača, Borni Ćoriću i Mati Paviću, kao i ponajboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću, bila je čast kratko se družiti s takvim nogometnim asovima! Svi oni čekaju svoje nastupe na Mastersu u Miamiju.

 

.. ⚽️&🎾 watching 🏀 .. #Miami

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Prije odlaska na utakmicu, hrvatski su reprezentativci uživali u društvu hrvatskih iseljenika. Hrvatsko-američko društvio Kralj Tomislav ugostilo ih je na roštilju, u Fort Lauderldaleu na Floridi dočekalo ih je više od stotinu Hrvata, ne samo s Floride, stigli su iz New Yorka, Chicaga, Philadelphije, Los Angelesa... Neki su, kad su čuli da dolaze "vatreni", stigli iz Kanade.

- Dragi "vatreni", dobro nam došli. Ovakva večer za naše je iseljeništvo i za našu djecu nešto nezaboravno. Mi na televiziji pozorno pratimo svaki vaš pogodak i promašaj. Kada se vi veselite, i mi se veselimo s vama. Želja nam je da budete još jači i bolji te na Svjetskom prvenstvu podignete pobjednički trofej. Uživali smo gledati vas prošle godine protiv Meksika u Los Angelesu i niti u snu nismo mislili da ćemo ove godine upravo mi nešto pripremati za vas.

Hrvatski iseljenici dočekali su Vatrene: Igrajte s punim srcem
Hrvatski iseljenici dočekali su Vatrene: Igrajte s punim srcem

- Nadam se da vas nismo iznevjerili i hvala što ste nam priuštili ovo zadovoljstvo, nevjerojatan je osjećaj biti u društvu naših sportaša, posebno nogometaša. Igrajte s punim srcem protiv Perua, kao i uvijek, i želimo vam puno uspjeha - rekao je Danko Grgas, predsjednik društva Kralj Tomislav.

 

Miami,Florida 🇭🇷!

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić zahvalio se gostoljubljivim domaćinima.

- Hvala na prijemu, s velikim smo veseljem primili vaš poziv da budemo vaši gosti. Velika nam je čast i zadovoljstvo, znamo koliko vam znače hrvatska reprezentacija i naša domovina. Radujemo se vidjeti vašu djecu u hrvatskim dresovima, a sve vas pozivamo na utakmicu. Dajte nam podršku, treba nam.

Ajmo, crni! 'Vatreni' će protiv Perua zaigrati u novom dresu
Ajmo, crni! 'Vatreni' će protiv Perua zaigrati u novom dresu

- Pripremamo se za Svjetsko prvenstvo, a među hrvatskim narodom puno je nade i strepnje uoči takvog natjecanja. Znam da ćete biti uz nas, bilo u Rusiji, bilo pred televizijom. Mi ćemo napraviti sve u svojoj moći da sve nas Hrvate učinimo ponosnima - rekao je Zlatko Dalić.

"Kockasti", podsjetimo, u noći s petka na subotu (1:30) igraju protiv Perua.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske