Obavijesti

Sport

Komentari 1

Veliki izazov YouTubera: Paul i Askren dogovorili boksački meč

Veliki izazov YouTubera: Paul i Askren dogovorili boksački meč

Dok će ovo Benu Askrenu biti boksački debi, Jakeu Paulu ovo će biti treći profesionalni meč. Prethodno je završio kolegu youtubera, a kasnije i bivšu NBA zvijezdu - Natea Robinsona

VIDEO

MMA borac Ben Askren (36) vraća se borbama, ali ovog puta oktogon će zamijeniti boksačkim ringom. U boksu će debitirati 17. travnja borbom protiv 'youtubera' Jakea Paula (24).

Borbu su dogovorili oko Nove godine, a već mjesec dana poslije imamo potvrđen termin, ali ne i lokaciju borbe.

- Bit će to profesionalni meč na osam rundi - potvrdio je Ryan Kavanaugh, suosnivač platforme Triller pod čijim se okriljem nedavno održala borba boksačkih legendi, Mikea Tysona i Roya Jonesa Jr-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kompletan popis borbi bit će otkriven u nadolazećim tjednima, a pretpostavlja se da će biti sačinjen od poznatih imena iz svijeta boksa, zvijezda s društvenih mreža, ali i MMA boraca - javlja ESPN.

Nedugo nakon što je informacija postala službena, oglasio se i Askren kojemu će ovo biti boksački debi, ali i prva borba od listopada 2019. kada ga je u Singapuru 'ugušio' Demian Maia.

- Znam da uživa u pretvaranju da je borac, ali mislim da će 17. travnja na jedan grub način saznati kako je to zapravo biti borac. Jake je vodio privilegiran život i zapravo ne zna što točno znači biti borac. Stat ću na kraj njegovim snovima - rekao je Askren, a prenosi ESPN.

Miočić savjetuje: Pogledaj mu samo uši! Ma ja bih se povukao
Miočić savjetuje: Pogledaj mu samo uši! Ma ja bih se  povukao

Askren je bio prvak u "One Championshipu" i "Bellatoru", a u UFC je došao neporažen u profesionalnoj MMA karijeri (18-0).  U UFC-u je debitirao pobjedom protiv Robbieja Lawlera da bi u sljedećoj 'naletio' na koljeno Jorgea Masvidala i izgubio u najkraćoj borbi u povijesti te organizacije. 

MMA: UFC 239-Masvidal vs Askren

Za Paula, s druge strane, će ovo biti treći boksački meč. Ranije je 'ugasio' kolegu 'youtubera', a poslije njega i bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona

Youtuber zakucao NBA zvijezdu! Mavrović: Dajte mi ga u ringu...
Youtuber zakucao NBA zvijezdu! Mavrović: Dajte mi ga u ringu...

- Ben Askren je dvostruki NCAA prvak, svjetski prvak u dvije različite MMA organizacije i ima manje poraza od Conora McGregora. Ja sam pak počeo boksati prije dvije godine, no svejedno ću ga nokautirati brže nego Jorge Masvidal (5 sekundi, op.a.). Ovi MMA likovi misle da znaju boksati samo zato što bacaju udarce. Svijet se žalio jer sam nokautirao košarkaša, a ne pravog borca. Evo, sad ljudima dajem ono što su htjeli. Borim se s 'pravim borcem'. A što će te svi govoriti kad Bena Askrena dodam svojoj kolekciji nokautiranih? Hvala Triller Fight Clubu što su mu dali platformu da uspavam još jednog čovjeka - izjavio je Paul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jake Paul (@jakepaul)

Askren je većinu svojih borbi završavao gušenjem ili polugama, a u 'stojci' nije ni blizu najboljima, ali baš nikakve logike nema da je po kladionicama favorit u tom susretu Paul, koji ima dvije borbe u životu, dok je ovaj trenirao i sparirao s odličnim udaračima. 

Amanda bi borbu s muškarcem: Ja sam za, daj mi tog youtubera
Amanda bi borbu s muškarcem: Ja sam za, daj mi tog youtubera
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu